Fackelmann Nederland

VanHuisz als vertegenwoordiger van Fackelmann in Nederland

Fackelmann Nederland

Ben je als winkelier op zoek naar Fackelmann Nederland, dan kun je hier stoppen met zoeken. VanHuisz is dé vertegenwoordiger van Fackelmann in Nederland. Samen met dit Duitse merk leveren we jou dát waar jouw klant nog niet aan had gedacht.

Fackelmann Nederland? VanHuisz!

Wij van VanHuisz leveren je wat jij als winkelier nodig hebt om jouw assortiment succesvol te maken. En moet je dan helemaal zelf marktonderzoek gaan doen om te achterhalen wát jouw assortiment succesvol maakt? Zeker niet. Als vertegenwoordiger van Fackelmann in Nederland helpen we je ook met de indeling van je assortiment én met marketing. Heeft het merk bijvoorbeeld uitingen beschikbaar zoals displays of input voor folders, dan houden we je hiervan op de hoogte en voorzien wij je van de input. En ook zaken zoals garantieregelingen regel je eenvoudig bij VanHuisz.

Wist je dat Fackelmann:

  • producten biedt voor koken, bakken en genieten?
  • produceert volgens de hoogte Duitse kwaliteitsstandaarden?
  • ongeveer 1.250 artikelen in het assortiment heeft?

Assortiment van Fackelmann Nederland

Fackelmann Nederland biedt je producten voor koken, bakken, genieten, maar ook meer! Zo heeft het merk ook artikelen zoals thermometers en feestartikelen zoals prikkertjes en vlaggetjes. Het assortiment van Fackelmann Nederland bestaat uit al die producten die jouw klant niet op het lijstje had staan, maar wel goed kan gebruiken. Met producten van Fackelmann ben jij jouw klanten dus goed van dienst.

Al die artikelen van Fackelmann Nederland vind je op ons bestelplatform. En ook van andere merken kun je huishoudartikelen bij ons inkopen. Denk aan Leifheit, Rotho of Hailo. Bovendien biedt ons bestelplatform handige tools, zoals:

  • zoekfunctie
  • adressen beheren
  • assortimentslijsten uploaden

En er is meer. Lees alles over ons bestelplatform.

Als vertegenwoordiger van Fackelmann in Nederland biedt VanHuisz dus naast een breed assortiment, ook allerlei hulpmiddelen. Zodat jij weer meer tijd overhoudt voor jouw winkel, personeel en klanten.

Meer over Fackelmann Meer weten? Neem contact op!