Hailo inkoop bij VanHuisz

Makkelijk en tijdbesparend 

Hailo inkoop bij VanHuisz

Wil jij als winkelier jouw Hailo inkoop makkelijk maken en op een efiiciënte manier doen? Het bestelplatform van VanHuisz helpt je daarbij. En naast een handig bestelplatform bieden wij ook ondersteuning op het gebied van productselectie, schapindeling, acties en meer. Wat maakt ons bestelplatform nu zo handig en wat heeft VanHuisz je allemaal te bieden? Ontdek het hier.

Hailo inkoop bij VanHuisz: snel en efficiënt

VanHuisz helpt je bij je Hailo inkoop. Maar ook het inkopen van andere huishoudmerken kan bij ons. Zo hebben wij ook een uitgebreid assortiment van merken zoals Leifheit, Fackelmann en Zenker. Alle merken leveren de producten diret vanuit de fabriek, waardoor de levering snel en altijd mogelijk is. En ook zkaen zoals garantie worden snel geregeld. Geen gedoe met allerlei bonnetjes, foto's en formulieren. Gewoon snel een vervangend exemplaar voor jouw klant. 

Hailo inkoop via ons bestelplatform

Wat jouw Hailo inkoop bij VanHuisz verder zo makkelijk maakt, is zoals gezegd het bestelplatform. Al jarenlang gaan en blijven wij in gesprek met onze klanten en zo komen wij keer op keer weer meer te weten over waar voor winkeliers behoeften liggen. Zo horen wij regelmatig dat logica en snelheid hierin belangrijk zijn. Snel vinden wat je zoekt dankzij een logische indeling. Herkenbaar?

Maar er is meer waar wij in de jaren op hebben ingespeeld met ons platform. Zo kun je er ook:

  • Details van de producten inzien
  • Adressen beheren
  • Assortimentslijsten uploaden

Lees alles over ons bestelplatform.

Hulp bij inkopen en meer

Je kunt dus bij je Hailo inkoop je eigen assortimentslijsten uploaden in het bestelplatform en zo elke keer weer jouw vaste bestelling doen. Maar misschien valt er wel veel meer uit je huishoudassortiment te halen. Wij adviseren je graag door middel van onze uitgebreide markt- en productkennis. Welke producten maken jouw assortiment écht succesvol? Wat is een slimme schapindeling? Dit is slechts een greep uit de vragen die wij kunnen beantwoorden voor je. En ook bij acties en aan inspiratie kunnen we je helpen. Bij enkel producten bestellen houdt het dus niet op.

Schroom dus niet om contact op te nemen. Wij vertellen je graag meer over hoe jij je inkopen slim doet. Zodat je tijd overhoudt om jouw klanten optimaal van dienst te zijn.

Meer over Hailo Meer weten? Neem contact op