Hailo Nederland

Bij VanHuisz zit je goed

Hailo Nederland

VanHuisz is vertegenwoordiger van Hailo in Nederland en helpt winkeliers het maximale uit hun huishoudassortiment te halen. Via ons bestelplatform heb jij de Duitse kwaliteit ladders, trappen en afvalbakken snel in jouw winkel liggen. En dat is nog niet alles. Naast leverancier van Hailo producten, zijn wij ook een adviserende en meedenkende partner. Als het gaat om productselectie, schapindeling, marketing en meer.

Hailo Nederland en andere merken

Wij van VanHuisz zijn vertegenwoordiger van diverse A-merken in huishoudartikelen, waaronder dus Hailo Nederland. Maar ook van bijvoorbeeld Leifheit, Rotho en Fackelmann zijn wij de meedenkende vertegenwoordiger in Nederland. Bij ons vind je een breed assortiment aan huishoudproducten, die jouw huishoudschap(pen) succesvol maken. Wij hebben in de jaren uitgebreide markt- en productkennis opgedaan, die we inzetten bij het selecteren van de beste producten en merken voor jouw winkel.

Hailo Nederland inspireert

Als vertegenwoordiger van Hailo in Nederland is het ook onze taak om jou als winkelier te inspireren. Als klant van VanHuisz heb je toegang tot onze handige bestelomgeving, maar ook tot exclusieve content zoals beeldmateriaal en teksten van de merken en producten. Daarnaast denken we met je mee over seizoensgebonden acties en welke producten voor joúw winkel onmisbaar zijn. zo maken we jouw huishoudassortiment tot een waar succes.

Productcategorieën van Hailo

Wist je dat Hailo Nederland drie categorieën aan producten heeft? Naast trappen en ladders, kun je er ook terecht voor afvalbakken en afvalscheiders. Het merk staat bekend om haar functionele producten van Duitse kwaliteit, met innovatieve kenmerken en aantrekkelijk design. en dan worden de producten ook nog rechtstreeks vanuit de fabriek geleverd. Dat betekent snelle levering, zonder de onnodige uitstoot van tussenpartijen. Gunstig voor jou én het milieu.

Snel geregeld, zonder gedoe

Ook zaken zoals garantie werken eenvoudig bij Hailo Nederland. Dit loopt gewoon via ons. Iets kapot? Wij regelen het voor je, zonder uitgebreid gedoe met formulieren, foto’s of bonnetjes. Gewoon snel geregeld, zodat jouw klant tevreden weggaat én terugkomt.

Met ons bestelplatform en alle handige extra’s hou jij dus tijd over voor wat voor jou belangrijk is: je winkel.

Meer over Hailo Meer weten? Neem contact op!