Leifheit inkoop bij VanHuisz

Inkoop wordt wel erg eenvoudig!

Leifheit inkoop bij VanHuisz

Leifheit inkoop regelen als winkelier? Dat kan eenvoudig via het handige bestelplatform van VanHuisz. En wellicht is een aantal van onze andere merken ook een waardevolle toevoeging aan jouw huishoudassortiment. Bij VanHuisz profiteer je van een breed aanbod A-merk huishoudartikelen én denken we met je mee over hoe je jouw huishoudassortiment écht succesvol maakt.

Leifheit inkoop via ons platform

De inkoop van Leifheit huishoudartikelen of van andere merken kan een hele opgave zijn. Ze hebben het product dat jij wilt niet, het aanbod is beperkt of het platform werkt onlogisch. Allerlei dingen waar onze klanten bij andere leveranciers tegenaanlopen. Op het bestelplatform van VanHuisz vind je wat je zoekt, krijg je de nodige details en zijn er diverse mogelijkheden om jouw account te personaliseren. Zodat jij jouw huishoudassortiment succesvol maakt, zónder dat het veel tijd kost.

Merken zoals Leifheit inkopen werkt bij ons erg eenvoudig. Wij zijn een meedenkende Leifheit groothandel voor winkeliers. Op ons bestelplatform kun je onder meer:

  • Zoeken naar een specifiek artikel
  • Details bekijken van de producten
  • Je eigen assortimentslijsten toevoegen
  • Je adressen beheren

En er is meer. Lees hier alles over ons platform.

Naast Leifheit inkoop ook inspiratie en ondersteuning

Naast een handig platform, bieden wij van VanHuisz je ook een zee aan inspiratie en bovendien ondersteuning als het gaat om marketing. Denk aan displays, folders en seizoensgebonden acties. Door perfect in te spelen op de actualiteit wordt de inkoop van Leifheit artikelen voor jouw winkel hoe dan ook een succes. Daarnaast houden we je op de hoogte van reclamecampagnes die Leifheit lanceert en van de komst van nieuwe producten. En is er dan een nieuw product, dan komt Marcel, onze vertegenwoordiger op de weg, dat graag even bij je demonstreren.

Dankzij een gebruiksvriendelijk bestelplatform, een goede dosis inspiratie én ondersteuning bij marketinguitingen, heb jij weer tijd over voor jouw winkel, personeel en klanten.

Meer over Leifheit Meer weten? Neem contact op!
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder