Leifheit Nederland: bij VanHuisz zit je goed

Al meer dan 20 jaar vertegenwoordiger in Nederland

Leifheit Nederland: bij VanHuisz zit je goed

Al meer dan 20 jaar zijn wij vertegenwoordiger van het Duitse A-merk Leifheit in Nederland. Dat VanHuisz vertegenwoordiger is, betekent dat jij als winkelier bij ons het assortiment van het merk (inclusief de nieuwste producten) kunt vinden. Maar ook zaken zoals garantie kun je als klant van VanHuisz bij ons regelen.

Leifheit Nederland

Bij vragen, maar ook voor ondersteuning bij bijvoorbeeld marketinguitingen kun je bij ons terecht. Onze vertegenwoordiger op de weg is Marcel. Hij beantwoordt al je vragen over producten, garantieregelingen en meer. Waar nodig komt hij zelfs langs om een product te demonstreren. Zodat jij jouw klanten weer optimaal van dienst kunt zijn. Ben je dus op zoek naar een vertegenwoordiger van Leifheit in Nederland, dan zit je hier goed!

Leifheit Nederland bestelplatform

Voor het inkopen van producten van Leifheit, maar ook huishoudartikelen van andere merken, heeft VanHuisz een handig bestelplatform. Hierin kun je:

  • Zoeken naar specifieke artikelen
  • Details bekijken
  • Je eigen assortimentslijsten toevoegen
  • Adressen beheren
  • Aanbiedingen en advies bekijken
  • Snel bestellen dankzij allerlei handige mogelijkheden

Lees alles over het platform.

Wij denken met je mee

Bij VanHuisz denken we graag met je mee als het gaat om de verkoop van Leifheit producten in Nederland. Wij denken met je mee over bijvoorbeeld seizoensgebonden acties en de inzet van displays of social media. Daarnaast adviseren we je eerlijk over die producten van Leifheit in Nederland, die jouw assortiment succesvol maken. Zo kunnen we met een compleet schappenplan komen, om maar een voorbeeld te noemen. Zodat jij meer tijd overhoudt voor joúw winkel, personeel en klanten.

Assortimenten van Leifheit in Nederland

Leifheit is in Nederland een bekend merk en staat al ruim 60 jaar garant voor Duitse kwaliteit en degelijkheid. Ook functionaliteit is iets waar Leifheit bekend om staat. Kort gezegd: doordachte producten van Duitse kwaliteit. Leifheit heeft een assortiment voor:

  • Schoonmaak
  • Drogen en strijken
  • Keuken
Meer over Leifheit Meer weten? Neem contact op
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder