Rotho groothandel

Dat is VanHuisz!

Rotho groothandel

Heb of wil jij als winkelier producten van het Zwitserse A-merk Rotho in je assortiment? VanHuisz is jouw Rotho groothandel. Wij hebben een breed aanbod, kunnen snel leveren en denken ook met je mee over bijvoorbeeld promoties, schapindelingen en productselectie.

Rotho groothandel met breed aanbod

VanHuisz is een Rotho groothandel, maar ook in andere merken. Wij vertegenwoordigen bijvoorbeeld ook A-merken zoals Leifheit, Zenker en Soehnle. Van elk merk hebben wij een breed aanbod. Voor Rotho geldt dat wij het gehele assortiment leveren. Afvalbakken, opbergboxen en andere huishoudelijke producten. Wij leveren bovendien rechtstreeks vanuit de fabriek. Dat geldt voor alle merken die wij vertegenwoordigen.

Rotho groothandel direct vanuit de fabriek

Dat wij als Rotho groothandel rechtstreeks vanuit de fabriek leveren, heeft meerdere voordelen. Er kan snel worden geleverd, zonder onnodige tussenpartijen. Dat is ook nog eens beter voor het milieu. Daarnaast zijn de producten bij ons als Rotho groothandel altijd leverbaar (mogelijk een enkele uitzondering daargelaten). En is er een product stuk? Dat kan natuurlijk altijd voorkom. Daar doen we niet moeilijk over. Garantieregelingen lopen via ons, zonder eindeloos gedoe met bonnetjes, foto’s en formulieren.

Meedenkende groothandel in Rotho producten

Naast dat wij als groothandel in Rotho producten een breed aanbod rechtstreeks vanuit de fabriek hebben, denken wij ook met je mee. Bijvoorbeeld als het aankomt op themadagen zoals Kerst, Pasen, Moeder- en Vaderdag. We inspireren je graag met passende producten en mogelijke acties. En voert Rotho zelf campagne? Dan laten we je dat natuurlijk weten, zodat jij hier in je winkel op in kunt spelen.

En dat is nog niet alles. Wij zijn als Rotho groothandel ook constant bezig met het verzamelen van creëren van teksten, beeld en andere content. Deze kun jij weer gebruiken om Rotho in jouw winkel onder de aandacht te brengen en jouw klant te inspireren.

Op die manier kun jij je tijd steken in dat waar jij goed in bent: je winkel runnen en je klant optimaal bedienen.

Meer over Rotho Meer weten? Neem contact op!
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder