Rotho inkoop bij VanHuisz

Bestellen kan nu nóg sneller

Rotho inkoop bij VanHuisz

Tijdens jouw Rotho inkoop wil je als winkelier snel en makkelijk kunnen bestellen. En natuurlijk ook bij het inkopen van je andere huishoudproducten wil je het liefst met één druk op de knop bestellen. Eén druk op de knop kunnen wij ook niet realiseren, maar we kunnen het je wel erg gemakkelijk maken dankzij ons bestelplatform. En daarnaast helpen we je naast je inkoop ook bij andere zaken, zoals acties.

Rotho inkoop en meer

VanHuisz is vertegenwoordiger van allerlei A-merken in huishoudproducten. Naast Rotho vertegenwoordigen wij bijvoorbeeld ook Leifheit, Zenker en Fackelmann. Wij zijn meer dan een bestelplatform. Wij hebben een scala aan product- en marktkennis die we graag inzetten om jouw huishoudassortiment tot een waar succes te maken. Wij adviseren je over de beste producten voor jouw winkel, de juiste schapindeling en denken met je mee over acties en uitingen.

Rotho inkoop via ons bestelplatform

Van onze klanten die andere zaken bij andere partijen inkopen, horen wij regelmatig dat bestelplatforms niet logisch zijn ingedeeld, ze producten niet makkelijk kunnen vinden en dat het platform frustrerend kan zijn. Wij zijn en blijven altijd in gesprek met onze klanten en daardoor weten wij wat zij nodig hebben: een platform dat logisch is ingedeeld, waar je snel vindt wat je zoekt. Ons platform helpt jou om snel en gemakkelijk je Rotho inkoop te doen. Je hebt immers wel meer te doen. Ons platform heeft ook nog een aantal extra’s:

  • Details van de producten
  • Assortimentslijsten uploaden
  • Adressen beheren

En meer. Lees alles over het platform.

Rotho inkopen bij een meedenkende partij

Zoals we al aangaven, denken we ook in andere zaken met je mee, zoals marketing. Bij feestdagen zoals Vaderdag, Moederdag, Pasen en Kerst denken wij voor jouw Rotho inkoop met je mee over leuke acties in het kader van de feestdag of het seizoen. We inspireren je graag met de best verkopende producten, passend bij de tijd van het jaar. En natuurlijk introduceren we ook altijd nieuwe producten aan je. Welke bakbenodigdheden mogen niet missen tijdens Kerst dit jaar? Welke tafelproducten mogen deze Pasen niet ontbreken? Dat en meer vind je op onze website en in onze periodieke nieuwsbrief.

Vragen? Bel Marcel!

Is er dan een nieuw product bij jouw Rotho inkoop, dat uitleg nodig heeft, dan komt Marcel graag langs om het te demonstreren. Marcel is onze vertegenwoordiger op de weg en beantwoordt graag al je vragen over je huishoudassortiment. We adviseren je over je beste schapindeling, marketingactiviteiten, productselectie en meer.

Jouw Rotho inkoop wordt met een partner zoals VanHuisz kinderlijk eenvoudig. Dankzij een makkelijk bestelplatform en meedenkende mensen, hou jij tijd over voor andere belangrijke zaken in jouw winkel. Bijvoorbeeld je personeel.

Meer over Rotho Meer weten? Neem contact op!