Rotho Nederland

Bij VanHuisz vind je wat je zoekt

Rotho Nederland

Ben jij als winkelier op zoek naar Rotho in Nederland? VanHuisz is al sinds 2005 vertegenwoordiger van dit Zwitserse A-merk. Dat betekent dat je bij ons het aanbod van het merk vindt en kunt bestellen. Daarnaast adviseren we je graag over de producten, je schapindeling en helpen we je bij zaken zoals acties.

Vertegenwoordiger van Rotho Nederland

VanHuisz is een meedenkende leverancier van huishoudelijke producten. Alles wat Rotho in Nederland aanbiedt, vind je hier. Opbergboxen, afvalbakken en meer. Met echt Zwitsers design. Ook het marketingmateriaal zoals displays, teksten en beeldmateriaal dat Rotho beschikbaar stelt, kun je als klant van VanHuisz onbeperkt aangeleverd krijgen. en zijn er campagnes van Rotho Nederland, dan brengen wij je hiervan op de hoogte.

Bij VanHuisz vind je alles van Rotho Nederland, maar wij vertegenwoordigen ook andere A-merken in huishoudelijke producten. Bijvoorbeeld Leifheit, Soehnle en Fackelmann. Bekijk hier al onze merken.

Rotho Nederland: breed aanbod en handig bestelplatform

Naast een breed aanbod en ondersteuning bieden wij als vertegenwoordiger van Rotho in Nederland een praktisch bestelplatform. Bestellen gaat snel en efficiënt dankzij het uploaden van je eigen assortimentslijsten, het beheren van je adressen, productdetails inzien en meer. Waar wij regelmatig horen dat bestellen onnodig veel tijd kost bij sommige partijen, hou je hier tijd over voor wat voor jou belangrijk is.

Rotho in Nederland denkt met je mee

Wat jou ook tijd scheelt, is dat VanHuisz als vertegenwoordiger van Rotho Nederland met je meedenkt. Het stopt niet bij alleen het leveren van producten. We zij constant bezig met het verzamelen en informatie, tekst, beeldmateriaal en andere content die jij kunt inzetten bij acties, op je website of in je winkel. We informeren je tijdig over campagnes van merken, themadagen, nieuwtjes en innovaties. Daar hoef jij niet in je eentje over na te denken en naar te zoeken. Zo kun jij bezig met je winkel, je personeel en je klanten.

Dankzij een meedenkende leverancier en een praktisch bestelplatform kun jij dus efficiënt te werk gaan. je houdt tijd over voor wat belangrijk is. jij laat weten wat je nodig hebt, wij regelen het voor je.

Meer over Rotho Meer weten? Neem contact op!