Jouw Seltmann inkoop bij VanHuisz

Tijd over dankzij eenvoudig inkopen

Jouw Seltmann inkoop bij VanHuisz

Jouw Seltmann inkoop als winkelier doen via een gemakkelijk bestelplatform? Dat kan bij VanHuisz! En naast je inkopen, doe je bij ons ook inspiratie op en kun je je laten adviseren over de producten, schapindelingen en meer. VanHuisz is meer dan een bestelplatform. Wij zijn een meedenkende leverancier van A-merk huishoudproducten.

Seltmann inkoop snel en gemakkelijk

Seltmann is één van de A-merken die je bij ons inkoopt. Je doet snel en gemakkelijk jouw Seltmann inkoop bij ons, maar naast Seltmann Weiden kun je ook voor merken zoals Leifheit, Hailo en Rotho bij ons terecht. Voor elk merk geldt dat we een breed aanbod aan producten hebben voor jouw winkel. Betekent dat dan ook dat je eeuwig moet zoeken naar het product dat je zoekt en je door de bomen het bos niet meer ziet? Natuurlijk is dat niet het geval. Wij adviseren je graag over welke producten jouw huishoudassortiment nu écht succesvol maken. En dankzij ons bestelplatform vind je snel wat je zoekt.

Seltmann inkoop via ons bestelplatform

Hoe komt het dan dat ons bestelplatform jouw Seltmann inkoop zo gemakkelijk maakt? Het platform van VanHuisz is ingericht op de wensen en behoeften die wij in de jaren van onze klanten hebben gehoord. Door constant met hen in gesprek te gaan en te blijven, weten we waar zij tegenaan lopen en wat voor hen de ideale situatie zou zijn. Een ideale situatie voor iedereen, dat is onmogelijk. Een bestelplatform waar iedereen mee uit de voeten kan, dat is wél mogelijk.

Op ons bestelplatform:

  • Kun je je eigen assortimentslijsten toevoegen
  • Om een volgende bestelling snel te kunnen afronden
  • Je adressen beheren
  • Productdetails inzien

En meer! Lees alles over het bestelplatform van VanHuisz.

Wij denken met je mee

Elke periode van het jaar heeft zijn charme en heeft de mogelijkheid om slim in te haken met bijpassende producten. Als het gaat om seizoens- of themagebonden acties zoals Kerst, Pasen, maar ook Vaderdag en Moederdag, denken wij graag met je mee. Welke producten verkopen goed in deze periode? Wat voor leuke acties kun je hieraan verbinden?

Doordat je bij ons gemakkelijk je bestellingen doet én wij je adviseren en meedenken, hou jij een hoop tijd over voor wat voor jou belangrijk is. Je winkel, personeel, je klanten en natuurlijk niet te vergeten: jezelf.

Meer over Seltmann Weiden Meer weten? Neem contact op
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder