Seltmann Nederland

Alles snel geregeld via VanHuisz

Seltmann Nederland

Al sinds 2017 is VanHuisz vertegenwoordiger van het A-merk Seltmann in Nederland voor jou als winkelier. Dat houdt in dat je als winkelier, alle zaken met betrekking tot dit merk gemakkelijk via ons regelt. Van bestellen tot garantieregelingen. Daarnaast denken wij ook graag met je mee over schapindelingen, acties en meer.

Seltmann Nederland

VanHuisz vertegenwoordigt diverse A-merken in huishoudartikelen. Wij vertegenwoordigen Seltmann in Nederland, maar ook onder meer Leifheit, Fackelmann en Rotho. Omdat wij meerdere merken vertegenwoordigen én per merk alles kunnen leveren, is bij ons de keuze reuze en vind je wat je zoekt. Zo leveren wij van Seltmann Weiden al het trendy en tijdloze servies en ook de stijlvolle beat-serie. 

Bestelplatform voor Seltmann Nederland

Alles wat je zoekt, vind je gemakkelijk via ons bestelplatform. Je kunt zoeken op specifieke producten, productdetails inzien, je eigen assortimentslijsten toevoegen en meer. Je kunt bovendien allerlei nieuwe producten ontdekken waarvan je nog niet wist dat die jouw assortiment succesvol maken. 

Lees alles over ons bestelplatform

Advies over Seltmann in Nederland

Bij alleen leveren blijft het niet bij VanHuisz als vertegenwoordiger van Seltmann in Nederland. Wij denken namelijk ook met je mee en voorzien je van advies. Zijn er bijvoorbeeld feest- of themadagen om op in te haken? Voor bijvoorbeeld Kerst, Pasen of Vaderdag en Moederdag inspireren we je met de nieuwste en handigste producten voor jouw klant. Maar ook bij het opzetten van folders en andere uitingen van Seltmann Weiden en andere merken, helpen wij je. 

Een succesvol assortiment van Seltmann Weiden

Wat is voor jouw winkel een handige schapindeling? En welke producten verkopen wel en minder goed bij jouw klant? Dankzij onze uitgebreide markt- en productkennis over Seltmann in Nederland kunnen wij je persoonlijk adviseren. En is er een nieuw product, dan komt Marcel het je graag uitleggen. Marcel is onze vertegenwoordiger op de weg en beantwoordt al je vragen.

Dankzij een meedenkende partner mét een makkelijk bestelplatform, hou jij tijd over voor wat voor jou belangrijk is. Je winkel, personeel en je klanten.