Luchtverfrissers

Innovatieve luchtverfrissers voor in huis

Luchtverfrissers

Frisse lucht geeft energie. Het is belangrijk dat de lucht in huis, waar je klant vaak de meeste tijd doorbrengt, schoon is. Helemáál voor mensen met allergieën is een frisse leefomgeving belangrijk. De luchtverfrissers van Soehnle halen virussen, stof en pollen uit de lucht en verspreiden een aangename geur in huis. De producten voor een frisse leefomgeving zijn bij het Am-merk Soehnle onderverdeeld in luchtreinigers, arome diffusers en verwisselbare filters. 

Soehnle luchtreinigers

Soehnle heeft verschillende luchtreinigers. Met en zonder Bluetooth verbinding. Door middel van Bluetooth kan je klant de luchtverfrisser eenvoudig bedienen op afstand. Dat gaat via de Soehnle Connect app. Op de smartphone krijgt hij informatie te zien over de luchtkwaliteit en kan hij zaken zoals de intensiteit van het reinigen regelen. Voor alle luchtreinigers geldt, al dan niet met Bluetooth, dat ze zijn uitgerust met de innovatieve Easy Airfresh Technology. Dat betekent dat de luchtreinigers zich op de automatische stand aanpassen aan het niveau van luchtvervuiling. Bij zwaardere vervuiling zullen deze dus intenser gaan reinigen. Ze zijn bovendien voorzien van een nachtmodus. Daarbij blijft de luchtreiniger werken, maar dan zonder licht. 

De luchtreinigers van Soehnle werken volgens een 4-stappen reinigingssysteem. Het voorfilter, het fijnedeeltjesfilter, het actievekoolstoffilter en uv-C-licht verwijderen bijna alle deeltjes die in de lucht zitten. Het grote filter kan worden vervangen. Wanneer deze aan vervanging toe is, geeft de luchtreiniger dat aan op het scherm. 

Aroma diffusers van Soehnle

Een schone lucht is fijn, maar een aangename geur is ook prettig. De aroma diffusers van Soehnle verspreiden geur uit de toegevoegde olie door het huis. Deze diffusers zijn er in diverse versies, waarvan sommige met een afstandsbediening werken. Voor alle diffusers geldt dat ze een stijlvol design hebben. Ze ogen mooi en passen in elke stijl van interieur. Dankzij ultrasone technologie wordt de geur naar keuze op gelijkmatige wijze verspreid. Daarnaast werken de aroma diffusers van Soehnle volledig veilig. Ze branden niet door, zoals sommige geurlampen wel kunnen. De aroma diffusers schakelen namelijk automatisch uit wanneer het waterreservoir leeg is. 

Vervangbare filters van Soehnle

Voor alle luchtreinigers en luchtbevochtigers heeft Soehnle ook passende filters. Deze moeten namelijk af en toe worden vervangen, voor een optimale werking. Of je klant de luchtreiniger, luchtwasser of luchtbevochtiger nu op kantoor inzet of thuis. Het is belangrijk dat deze optimaal blijft reinigen. Om zo ongewenste deeltjes zoals virussen en pollen uit de lucht te halen. Voor en perfect woon- of werkklimaat.

Soehnle biedt dus ook voor het reinigen en aangenaam maken van de omgevng in huis of op kantoor doordachte producten. En ook de vervangbare filters zijn bij dit merk te verkrijgen. Zo kun jij je klant het complete plaatje bieden!

Meer weten? Neem contact op!