Luchtverfrissers

Innovatieve luchtverfrissers voor in huis

Luchtverfrissers

Frisse lucht geeft energie. Het is belangrijk dat de lucht in huis, waar je klant vaak de meeste tijd doorbrengt, schoon is. De luchtverfrissers van Soehnle verspreiden een aangename geur in huis. De producten voor een frisse leefomgeving zijn bij het A-merk Soehnle op doordachte wijze ontworpen. 

Aroma diffusers van Soehnle

Een schone lucht is fijn, maar een aangename geur is ook prettig. De aroma diffusers van Soehnle verspreiden geur uit de toegevoegde olie door het huis. Deze diffusers zijn er in diverse versies, waarvan sommige met een afstandsbediening werken. Voor alle diffusers geldt dat ze een stijlvol design hebben. Ze ogen mooi en passen in elke stijl van interieur. Dankzij ultrasone technologie wordt de geur naar keuze op gelijkmatige wijze verspreid. Daarnaast werken de aroma diffusers van Soehnle volledig veilig. Ze branden niet door, zoals sommige geurlampen wel kunnen. De aroma diffusers schakelen namelijk automatisch uit wanneer het waterreservoir leeg is. 

Voordelen van Soehnle luchtverfrissers

  • Volledig veilig
  • Gelijkmatige geurverspreiding
  • Aangenaam design voor elk interieur
  • Laag energieverbruik

Soehnle luchtverfrissers in jouw assortiment

Wil jij jouw klant een compleet assortiment voor in huis bieden, dan is een luchtverfrisser van Soehnle onmisbaar. Welke luchtverfrissers van het merk joúw assortiment precies zullen versterken, daarover adviseren wij je graag. Door jarenlange ervaring en uitgebreide markt- en productkennis weten wij wat jouw klant nodig heeft. Wij helpen je graag met het effectief inrichten van jouw schappen en ook met passende acties bij elk seizoen. VanHuisz helpt winkelier hun huishoudassortiment succesvol te maken!

Soehnle biedt dus ook voor het reinigen en aangenaam maken van de omgevng in huis of op kantoor doordachte producten. Zo kun jij je klant het complete plaatje bieden!

Meer weten? Neem contact op!