Soehnle Nederland

Bij VanHuisz zit je goed

Soehnle Nederland

Voor Soehnle Nederland is VanHuisz de vertegenwoordiger voor winkeliers, al sinds 1972! Dat VanHuisz vertegenwoordiger is, betekent dat je bij ons je Soehnle producten kunt bestellen. Daarnaast zetten wij onze uitgebreide markt- en productkennis in om jou te adviseren over je productselectie, schappenplan en acties. We denken dus ook nog eens met je mee.

Soehnle Nederland: dat is VanHuisz

Je bestelt bij ons je producten van Soehnle in Nederland en er wordt direct vanuit de fabriek geleverd. Dat betekent dat je bestelling snel en nagenoeg altijd geleverd wordt. Geen onnodige tussenpartijen en geen extra kilometers. Dat is dus ook nog eens beter voor het milieu. Zaken zoals garantieregelingen gaan via ons en kun je gemakkelijk regelen. Geen oneindig gedoe met foto’s en bonnetjes. Gewoon een nieuwe wanneer er iets stuk is.

Soehnle Nederland: VanHuisz denkt met je mee

Op die manier kun jij jouw klant optimaal van dienst zijn in jouw winkel. Zonder dat dat je veel tijd kost. En ook zaken zoals marketing en acties hoeven je niet teveel tijd te kosten, met VanHuisz als partij voor Soehnle Nederland. Wij denken met je mee over (seizoensgebonden) acties. Elke tijd van het jaar heeft zijn charme en biedt een ultieme mogelijkheid om slim in te haken met leuke acties. Wij bieden je inspiratie en adviseren je over welke producten jouw huishoudassortiment succesvol maken.

A-merken waaronder Soehnle in Nederland

Voor Soehnle Nederland is VanHuisz dé vertegenwoordiger. Maar ook andere A-merken in huishoudartikelen kun je bij ons inkopen. Bijvoorbeeld Leifheit, Rotho of Zenker. Dankzij onze selectie aan merken, hebben wij een breed aanbod aan alle facetten binnen de huishoudbranche. Van kook- en bakspullen tot opbergboxen en van dweilen tot droogrekken.

Tijd besparen met VanHuisz

Wat jou óók nog eens tijd scheelt, is ons bestelplatform. Daarop kun je je eigen account aanmaken met daarin jouw eigen assortimentslijsten, adressen en je kunt productdetails makkelijk inzien. Het platform biedt veel mogelijkheden die jouw bestelproces gemakkelijk maken.

Dankzij een breed aanbod vind je hoe dan ook wat je zoekt. En omdat wij een gemakkelijke bestelomgeving hebben én met je meedenken over alle acties en promoties om jouw producten heen, hou jij tijd over voor waar jij goed in bent. Jouw winkel in goede banen leiden.  

Meer over Soehnle Meer weten? Neem contact op