Zenker groothandel? VanHuisz!

Groothandel mét service!

Zenker groothandel? VanHuisz!

VanHuisz is een Zenker groothandel te noemen, maar dat betekent niet wat wij enkel de producten leveren aan winkeliers. Wij leveren daarnaast namelijk ook aanvullende service zoals advies en marketingondersteuning. Wij zijn groothandel voor Zenker producten, maar ook andere huishoudmerken waaronder Leifheit en Rotho.

Zenker groothandel

Als Zenker groothandel bieden we jou als winkelier het gemak van ons bestelplatform en we brengen je op de hoogte van alle noviteiten op het gebied van Zenker. Bij VanHuisz hebben we uitgebreide markt- en productkennis, die we graag met jou delen. We adviseren je over bijvoorbeeld de schapindeling en welke producten jouw klant graag ziet in jouw assortiment. Daarnaast kunnen we je alles uitleggen over de producten en zaken zoals garantieregelingen.

Zenker groothandel die tijd scheelt

Wij van VanHuisz zorgen er als Zenker groothandel voor dat jij tijd overhoudt voor de belangrijke zaken in jouw winkel. Je personeel en je klanten. Dat betekent ook dat we met je meedenken over slimme (seizoens)acties. Welke producten zijn bijvoorbeeld in welk seizoen succesvol en hoe kun je dat promoten? Wij bieden niet alleen een mogelijkheid om in te kopen bij een Zenker groothandel, maar ook inspiratie en hulp waar jij dat nodig hebt.

Zenker leverancier met kennis

Zenker is een Duits A-merk in bakvormen en baktoebehoren. Het merk bestaat al 130 jaar en komt doorlopend met nieuwe innovaties met betrekking tot bakken. Wij houden je als Zenker groothandel natuurlijk ook op de hoogte wanneer er nieuwe producten worden geïntroduceerd. En dan leggen we je ook direct uit hoe het product werkt of wat de innovatie inhoudt. Zo kun jij joúw klanten weer optimaal adviseren en van dienst zijn.

Meer over Zenker Meer weten? Neem contact op
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder