Zenker inkoop bij VanHuisz

Inkoop van producten mét leuke extra's

Zenker inkoop bij VanHuisz

Zenker inkoop regel je als winkelier eenvoudig bij VanHuisz. En ook voor andere A-merken in huishoudproducten hebben wij een handig bestelplatform én leuke extra’s voor je. Als winkelier is het niets anders van vervelend wanneer je veel tijd kwijt bent aan de inkoop van je assortiment. Doordat het onlogisch of niet naar behoren werkt. Bij VanHuisz bestel je gemakkelijk dankzij alle handige functies van onze bestelomgeving.

Zenker inkoop: dat scheelt tijd!

Jouw Zenker inkoop is snel en makkelijk geregeld dankzij ons handige bestelplatform. Bij VanHuisz hebben we een breed aanbod en we kunnen altijd leveren. Je vindt wat je zoekt en krijgt de nodige details van de producten te zien. Daarnaast biedt ons platform mogelijkheden om jouw account te personaliseren. Zo gaan vervolgbestellingen nóg sneller.

Ons platform voor Zenker inkoop biedt onder meer:

  • Een zoekfunctie om snel te vinden wat je zoekt
  • Details van de producten
  • Mogelijkheid tot personaliseren (assortimentslijsten en adressen beheren)

Lees alle mogelijkheden hier.

Zenker inkoop en inspiratie

VanHuisz is er niet enkel voor de inkoop van Zenker producten. We bieden ook inspiratie op gebied van huishoudproducten en denken met je mee over bijvoorbeeld acties. Al dan niet seizoensgebonden. Zodat jij jouw Zenker inkoop nóg beter kunt afstemmen op de behoefte van jouw klant. Wij ondersteunen je ook met marketingmateriaal zoals folders of displays. Alles om jouw huishoudassortiment succesvol te maken!

Dankzij een doordacht bestelplatform, inspiratie en ondersteuning, hou jij tijd over voor wat voor jou belangrijk is. Je winkel, personeel en klanten.

Meer over Zenker Meer weten? Neem contact op!
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder