Zenker Nederland

Voor Zenker producten zit je bij VanHuisz goed

Zenker Nederland

Eén van de Duitse A-merken in huishoudartikelen waar wij voor jou als winkelier mee werken, is Zenker. Wij van VanHuisz zijn vertegenwoordiger van Zenker in Nederland, wat betekent dat je het assortiment bij ons vindt en kunt inkopen. Natuurlijk ook alle nieuwste producten van het merk. Daarnaast kun je zaken zoals marketinguitingen en garantieregelingen ook eenvoudig via ons regelen.

Zenker Nederland biedt extra’s

VanHuisz levert je niet alleen de producten van Zenker in Nederland, maar ook diverse extra’s om jouw assortiment écht succesvol te maken. Wij denken bijvoorbeeld met je mee als het gaat om (seizoensgebonden) acties en beantwoorden al je vragen. Garantie van toepassing? Regelen we snel. Vragen over een product? Marcel komt het je uitleggen. Marcel is onze vertegenwoordiger op de weg en heeft dankzij zijn jarenlange ervaring uitgebreide markt- en productkennis om met je te delen.

Zenker Nederland via ons bestelplatform

Het inkopen van Zenker producten in Nederland regel je als winkelier eenvoudig en snel, zodat jij tijd over hebt voor wat voor jou belangrijk is. Jouw winkel, je personeel en je klanten. Samen gaan we voor ultieme service! Ons bestelplatform maakt de inkoop van Zenker in Nederland eenvoudig dankzij:

  • Zoekfunctie naar specifieke producten
  • Productdetails
  • Personalisatie (eigen assortimentslijsten, adressen beheren en meer)
  • Aanbiedingen en advies

En er is meer. Lees hier alles over ons platform voor winkeliers.

Bakvormen en toebehoren van Zenker Nederland

Gezien Zenker Nederland gespecialiseerd is in bakvormen en baktoebehoren, geven de verschillende seizoenen mogelijkheden om extra uit te pakken op marketingvlak. In de winter, met Kerst, slaan jouw klanten extra aan het bakken van cakes en taarten. In de zomer weer op een andere manier: luchtige en fruitige lekkernijen om lekker buiten mee te tafelen. Op die manier haken we, samen met jou, slim in op de actualiteit. Wij bieden je graag de ondersteuning en inspiratie die je nodig hebt.

Het Zenker assortiment

Zenker is in Nederland een bekend merk voor bakvormen en baktoebehoren. Het is een gevestigd merk met al ruim 130 jaar ervaring. Het staat bekend om Duitse degelijkheid en uitstekende kwaliteit. Elke keer weer komt Zenker met de fijnste bakproducten.

Meer ove rZenker Meer weten? Neem contact op