Service en advies op maat

Wij denken op alle vlakken met je mee

Wat jij nodig hebt, zó geregeld

Tijd om joúw klant optimaal te bedienen

Natuurlijk staat service in jouw winkel hoog in het vaandel. Dat is bij ons ook zo! Om ervoor te zorgen dat jij weer tijd overhoudt voor jouw klant, denken wij op diverse vlakken met je mee. Dat begint bij de selectie van de producten die écht meerwaarde hebben. Maar er is meer. We realiseren complete schappenplannen, die jouw huishoudassortiment tot een waar succes maken. En ook op gebied van marketing kunnen we je ondersteunen. Zo regelen wij marketingmateriaal zoals displays, informatiekaarten en denken we mee over (seizoensgebonden) promoties. 

Advies

Heb je vragen of kun je advies gebruiken? Onze 'vertegenwoordiger op de weg' Marcel komt graag langs om producten te demonstreren, je schap onder de loep te nemen of om vragen over bijvoorbeeld garantieregelingen te beantwoorden. Wij zijn goed bereikbaar en zorgen dat het snel geregeld is. Dat kunnen onze klanten beamen.

Wij kenden een nieuw product van Leifheit nog onvoldoende om onze klant te kunnen adviseren. Ik belde Marcel en hij kwam voor het hele personeel een productdemonstratie geven. Gewoon even vóór opening van de winkel, zodat iedereen erbij was. 

- Marloes van der Zanden, Coppens Warenhuis

Wij kunnen ook adviseren op gebied van schapinrichting. Een onmisbaar element in jouw winkel dat veel aandacht verdient. Wij kunnen je voorzien van een compleet schappenplan, zodat jij precies weet wat je waar moet plaatsen om jouw klant optimaal van dienst te zijn. Met een effectief schappenplan wordt jouw huishoudassortiment écht een succes. 

Vanhuisz huishoudartikelen wholesale

Ongeacht om welk van onze merken het gaat, de garantie- en klachtenafhandeling is bij ons goed op orde. Van onze klanten horen wij bovendien vaak dat deze zaken snel en makkelijk geregeld worden. Geen oneindig bewijsmateriaal, gewoon een nieuw product voor je klant. Zo kun jij je klant snel beantwoorden en verder met wat voor jou belangrijk is.

Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder