Alles over Klein Toys

Breed scala aan speelgoed voor elke fase

Klein Toys

Verantwoord spelen

Veilig, leuk en educatief

Klein Toys is al ruim 70 jaar gespecialiseerd in het produceren van speelgoed voor elke fase van het kind en voor elk thema en seizoen. Het Duitse merk maakt speelgoed dat erop gericht is kinderen te helpen bij de ontwikkeling van nieuwsgierigheid, fantasie en creativiteit. Het merk biedt enkel gecertificeerd speelgoed volgens de strengste eisen en heeft een ruim aanbod.

Speelgoed groothandel

VanHuisz is dé meedenkende leverancier van huishoudproducten voor winkeliers. Maar tegenwoordig is ook speelgoed onderdeel van ons aanbod. Huishoud- en keukenspullen zoals wij ze bij VanHuisz aanbieden, maar dan in speelgoedvorm! In individuele producten of complete sets. Zo kun jij een compleet assortiment inkopen dat perfect past bij de wensen van jouw klant. Maar bij alleen een ruim, passend aanbod houdt het niet op. Wij denken ook met je mee over bijvoorbeeld promoties en seizoensgebonden acties. Daarnaast inspireren en adviseren we je graag over je assortiment en presentatie.

Meer over onze speelgoed groothandel.

Klein Toys bij VanHuisz:

  • Decennialange ervaring
  • Uitgebreide markt- en productkennis
  • Advies en inspiratie

Speelgoed in alle thema's

Klein Toys heeft een breed scala aan speelgoed. Spelenderwijs leren door middel van rollenspelen is het speerpunt. Rollenspelen stimuleert de ontwikkeling van een kind op sociaal, praktisch en cognitief vlak. Een rollenspel geeft een kind de ruimte om emoties uit te drukken en het Klein assortiment biedt dit. Zo biedt het Klein assortiment dokterskoffertjes, Bosch gereedschap, Leifheit schoonmaakartikelen en keukentjes om een kind zich een kok te laten voelen.  

Een succesvol assortiment in speelgoed

Speelgoed doet het natuurlijk altijd goed. Het hele jaar door zijn er kinderen jarig, die een cadeautje krijgen bijvoorbeeld. Maar met name met Sinterklaas en Kerst is speelgoed een waardevolle, of zelfs onmisbare toevoeging aan je assortiment. Bij elk product staat de aanbevolen leeftijd aangegeven. Bied je speelgoed aan naast je huishoudassortiment, dan raden we aan om voor elke leeftijdsgroep iets op te nemen in je assortiment. Daarnaast is het raadzaam per seizoen af te wisselen tussen binnen- en buitenspeelgoed. 

Waarom Klein Toys?

  • Breed aanbod
  • Voor elke levensfase
  • Educatieve insteek
  • Veilig en verantwoord

Verantwoord speelgoed

De producten van Klein Toys zijn uitgebreid getest en gegarandeerd veilig. Ze voldoen aan strenge wereldwijde eisen en de productiepartners zijn ICTI gecertificeerd. Dat betekent: onder sociaal-getolereerde omstandigheden, wereldwijd erkend. Kinderarbeid is bijvoorbeeld uitgesloten bij de productie van Klein Toys speelgoed. Dat geldt voor zowel de productie in Duitsland als die in het Verre Oosten.

Klein Toys houdt zich bovendien bezig met het milieu-aspect. De bio-lijn van het merk bewijst dit. Het bio-speelgoed van Klein Toys is gemaakt van bioplastic van suikerriet en is 100% recyclebaar.

Klein Toys zorgt dus voor een waardevolle toevoeging in het assortiment, met speelgoed voor elke fase, voor elk seizoen en in diverse thema's. Veel keuze, veel afwisseling. 

Meer weten? Neem contact op Meer lezen
3.375
RUIM 3.375 ARTIKELEN
rechtstreeks uit de fabriek, dus gegarandeerd op voorraad
10
GERENOMMEERDE A-MERKEN
door ons zorgvuldig geselecteerd
150
TEVREDEN KLANTEN
maken gebruik van ons bestelplatform

Dit vind je misschien ook interessant

Gerenommeerde A-merken die we zorgvuldig voor je hebben geselecteerd

Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder