Alles over Fackelmann

Koken, bakken, genieten

Fackelmann

Koken, bakken, genieten én meer!

Alles waar jouw klant nog niet aan dacht

Keuken- en huishoudhulpjes. Daar is het Duitse merk Fackelmann al meer dan 100 jaar in gespecialiseerd. Met handige, doordachte oplossingen voor in de keuken maakt dit merk het huishoudassortiment in jouw winkel compleet. Fackelmann produceert volgens de hoogste Duitse kwaliteitsstandaarden en heeft een assortiment van ongeveer 1.250 artikelen. Het assortiment bestaat naast keukenartikelen ook bijvoorbeeld uit feestartikelen en thermometers. De keuze is reuze!

Fackelmann bij VanHuisz

Bij VanHuisz zit je goed als het gaat om alle mogelijke huishoudartikelen. Door middel van onze uitgebreide markt- en productkennis staan wij je bij als het gaat om het nóg succesvoller maken van jouw huishoudassortiment. Naast advies, kunnen wij je ook voorzien van handige inspiratie in (seizoensgebonden) promoties. Zo gaat jouw huishoudassortiment helemaal door het dak.

Fackelmann biedt producten voor:

  • Koken
  • Bakken
  • Genieten
  • En nog veel meer waar jouw klant nog niet aan dacht!

Productcategorieën van Fackelmann

Waarom Fackelmann?

  • Doordachte designs
  • Uitgebreid aanbod
  • Duurzame collectie (lees hieronder verder!)

Fackelmann: doordachte keukenhulpjes

Alle handige keukenhulpjes… je kunt het zo gek niet bedenken of Fackelmann heeft het. Messen? In alle soorten en maten. Pizzasnijders? Regelen we. Notenkraker? Geen probleem. Bij Fackelmann vind je producten waarnaar jouw klant op zoek is, maar ook producten waar jouw klant nog helemaal niet aan had gedacht. Denk aan extra’s zoals tandenstokers, rietjes of feestartikelen. Met doordachte keuken- en huishoudhulpjes en meer ondersteunt het merk jouw klant in het dagelijks leven en zorgt Fackelmann voor een positieve levensstijl.

Lees meer over onze groothandel keukenartikelen.

Eenvoudig en comfortabel

De onmisbare hulpjes in je keuken zoals messen, opscheplepels, dunschillers, ophanghaakjes, groentesnijders etc. Fackelmann heeft het in huis. Met de juiste slimme toevoegingen zijn deze producten echt een ''life changer'' in de keuken. De Fackelmann producten zijn ook nog eens eenvoudig én comfortabel in gebruik, bijvoorbeeld door de ergonomische handvatten die écht prettig in de hand liggen.

Fackelmann Ecolution serie

De producten van de Ecolution serie van Fackelmann zijn niet alleen ergonomisch en doordacht ontworpen. Ze dragen ook nog eens bij aan een beter milieu. De Ecolution artikelen van Fackelmann hebben dezelfde kenmerken en voordelen als plastic keukengadgets, maar zijn gemaakt van kunststoffen uit recyclebare grondstoffen. Een ware revolutie in de keuken. De artikelen zien er aantrekkelijk en modern uit, zijn slijtvast, comfortabel én besparen op het gebruik van fossiele grondstoffen. Het omdraaien, schillen, doseren, serveren, roeren en garneren wordt snel vereenvoudigd door de producten van Fackelmann!

Voor dé keukenhulpjes waar jouw klant naar zoekt, zit je bij Fackelmann goed. Maar ook juist voor de keukenartikelen waar je klant nog niet aan had gedacht of voor bijvoorbeeld feestartikelen, heeft Fackelmann het juiste aanbod. Bij VanHuisz kijken we samen met jou welke keukenartikelen een échte toevoeging zijn op jouw assortiment. Wil je graag advies of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Of bezoek de officiële website van Fackelmann

Neem contact op Meer lezen
3.375
RUIM 3.375 ARTIKELEN
rechtstreeks uit de fabriek, dus gegarandeerd op voorraad
10
GERENOMMEERDE A-MERKEN
door ons zorgvuldig geselecteerd
150
MEER DAN 150 ZELFSTANDIGE DETAILLISTEN
maken gebruik van ons bestelplatform

Dit vind je misschien ook interessant

Gerenommeerde A-merken die we zorgvuldig voor je hebben geselecteerd

Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder