Wij denken met je mee

Wij denken met je mee

De juiste promoties op het juiste moment

Als winkelier heb je genoeg aan je hoofd. Personeel, klantenservice, maar ook het anticiperen op de komende maanden. Zorgen dat je op het juiste moment het juiste assortiment in huis hebt. Daarnaast zijn er altijd interessante nieuwtjes en promoties die je niet wilt missen. Daarom denken wij bij VanHuisz graag met je mee en daarmee ondersteuning en advies te bieden waar dat nodig is.

Perfect inspelen

Het juiste assortiment op het juiste moment, interessante promoties en aanbiedingen, daar helpen wij je een handje bij. Dat doen wij door:

  • Je tijdig per mail te informeren over promoties passend bij de tijd van het jaar. Denk aan terugkerende thema’s zoals Vader- en Moederdag, Pasen, Kerst… Maar ook op basis van consumentengedrag. De Voorjaarsschoonmaak, buiten drogen en ga zo maar door. Wij mailen je maandelijks aanbiedingen met producten die op deze tijd aansluiten.
     
  • Je via onze social mediakanalen te inspireren over passende acties bij de tijd van het jaar. Je vindt ons op Instagram, Facebook en LinkedIn
     
  • Je te informeren wanneer jouw merken campagne voeren. Zo is Leifheit vooral actief met tv-reclames. Wanneer er weer een campagne komt, informeren wij je van tevoren en sturen wij je een voorstel van hoe jij hiervan kunt profiteren. Bijvoorbeeld met presentatiedisplays.
     
  • Je op de hoogte te houden van nieuwtjes en innovaties van de merken. Deze gaan vaak ook gepaard met een introductie-aanbieding.

Leifheit bij VanHuisz
  Rotho bij VanHuisz

Op deze manier informeren en inspireren we je, zodat jij succesvol inspeelt op alle feestdagen, campagnes en nieuwtjes.

Meer weten? Neem contact op!
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder