Alles over Leifheit

Nr. 1 in schoonmaakartikelen

Leifheit

Doordachte producten van Duitse kwaliteit

Schoonmaken, wassen en meer

Leifheit is een gevestigd merk in huishoudartikelen voor schoonmaak, wassen en strijken en voor in de keuken. Al 60 jaar staat het garant voor Duitse degelijkheid en functionaliteit. De bekendheid en degelijke uitstraling van het merk maken dat het merk herkenbaar en betrouwbaar is voor jouw klanten. Leifheit heeft een zeer breed assortiment artikelen waar jouw klanten regelmatig voor terugkomen. Denk bijvoorbeeld aan vervangbare dweildoeken en moppen.

Leifheit Nederland: bij VanHuisz zit je goed

De mensen achter VanHuisz vertegenwoordigen dit Duitse merk al 20 jaar. Wij denken graag met je mee over wat voor jouw winkel de meest succesvolle huishoudproducten zijn. Dankzij onze uitgebreide markt- en productkennis kunnen wij je voorzien van advies op maat en zelfs een compleet schappenplan. Alles om jouw huishoudassortiment succesvol te maken. Bied je klanten precies wat ze nodig hebben!

Leifheit bij VanHuisz

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Uitgebreide markt- en productkennis
  • Adviezen over schappenplannen en assortiment

Productcategorieën van Leifheit

Leifheit biedt een assortiment huishoudartikelen voor:

  • Schoonmaak
  • Wassen, drogen en strijken
  • Keuken

Leifheit schoonmaak

Met haar slogan ‘Huishouden vandaag de dag’ laat Leifheit zien dat ze altijd elke uitdaging in het huishouden wegneemt, met doordachte producten. De schoonmaakproducten van Leifheit zijn gericht op gemak en functionaliteit. Zo voorkomen de Clean Twist, Profi en Picobello vloerwissers dat je moet bukken en dat je vieze handen krijgt, en wordt goed uitwringen je makkelijk gemaakt. Lees meer over onze schoonmaak groothandel

Leifheit wassen en drogen

Het assortiment van Leifheit gaat verder dan alleen schoonmaakartikelen. Ook voor wassen, drogen en strijken biedt Leifheit praktische huishoudartikelen met de wel bekende Duitse degelijkheid. Van droogtorens en – molens tot strijkplanken. Dankzij het brede assortiment biedt Leifheit de mogelijkheid om precies aan de behoeften van jou en je klanten te voldoen. Zo zijn de Pegasus wasrekken zo stevig en stabiel dat je ze haast overal kunt neerzetten, en klap je de Linomatic droogmolens zonder moeite in en uit. Meer over onze groothandel droogrekken.

Waarom Leifheit?

  • Goede (Duitse) kwaliteit
  • Uitstekende garantieregeling
  • Functionele ontwerpen
  • Doordachte producten

Leifheit in de keuken

Eten bereiden of bewaren, Leifheit biedt ook voor in de keuken doordachte producten. Het assortiment bestaat daarom uit functionele producten, die passen bij de wensen van jouw klanten. Leifheit keukenhulpjes zijn er voor comfort, gemak én organisatie in elke keuken.

Bij de producten van Leifheit merk je de degelijke, Duitse kwaliteit meteen. Het merk biedt doordachte, functionele producten. Bij VanHuisz vind je alles van Leifheit wat jouw winkel tot een succes maakt. Wij denken graag met je mee over je assortiment, zodat jij meer tijd overhoudt voor je winkel en jouw huishoudassortiment een waar succes wordt. Meer weten?

Op de website van Leifheit vind je nog meer informatie over het assortiment!

Neem contact op Meer lezen
3.375
RUIM 3.375 ARTIKELEN
rechtstreeks uit de fabriek, dus gegarandeerd op voorraad
10
GERENOMMEERDE A-MERKEN
door ons zorgvuldig geselecteerd
150
MEER DAN 150 ZELFSTANDIGE DETAILLISTEN
maken gebruik van ons bestelplatform

Dit vind je misschien ook interessant

Gerenommeerde A-merken die we zorgvuldig voor je hebben geselecteerd

Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder