Schoonmaak groothandel

De beste schoonmaakartikelen voor jouw huishoudassortiment

Schoonmaak groothandel

VanHuisz is een schoonmaak groothandel voor winkeliers. Wil jij jouw huishoudassortiment succesvol maken met doordachte schoonmaakartikelen? Dan zijn wij je graag van dienst met A-merk producten, advies en inspiratie. Bij VanHuisz ben je als winkelier van alle gemakken voorzien.

Schoonmaak groothandel in A-merken

Als schoonmaak groothandel bieden wij de meest doordachte schoonmaakartikelen van het A-merk Leifheit. Van dweilen tot ramen lappen, alles wordt jouw klant gemakkelijk gemaakt. In onze schoonmaak groothandel vind je bijvoorbeeld doordachte dweilsystemen die vieze handen of bukken overbodig maken. Zowel lossen producten als complete sets.

Schoonmaak groothandel met doordachte producten

Schoonmaken op de vloer of op ooghoogte is dus met de Leifheit schoonmaakproducten een eitje, maar ook op hoogte kan jouw klant alles spik en span maken. Dat kan met de veilige trappen van het A-merk Hailo. Hailo biedt in onze groothandel in schoonmaakproducten een uitgebreid assortiment trappen van diverse hoogtes en met handige onderdelen. Denk aan een emmerhaak of een bakje voor de schoonmaakspullen.

Bestelplatform van onze schoonmaak groothandel

Alles in onze schoonmaak groothandel is eenvoudig in te zien en te bestellen via ons bestelplatform. Je kunt hier je eigen assortimentslijsten uploaden, je adressen beheren, details inzien en meer. Als groothandel in schoonmaakproducten vinden wij het belangrijk dat jij als winkelier snel en eenvoudig kunt inkopen. Je hebt immers genoeg te doen.

Groothandel in schoonmaakproducten en meer

Wist je overigens dat VanHuisz, naast groothandel in schoonmaakproducten, ook leverancier is in alle andere huishoudproducten? Van keukenhulpjes en bakvormen tot opbergboxen en afvalemmers. Met onze A-merken maken wij jouw hele huishoudassortiment succesvol. Op die manier zijn wij veel meer dan een schoonmaak groothandel.

Producten, advies en inspiratie

Bij een groothandel in schoonmaakproducten en meer, zoals VanHuisz dat is, zit je als winkelier helemaal gebakken. Naast het leveren vaan kwalitatieve huishoudproducten via ons bestelplatform, adviseren wij je ook graag over zaken zoals je schapindeling en acties per seizoen. 

Bij VanHuisz vind je als winklier het gemak dat je nodig hebt om van jouw huishoudassortiment een waar succes te maken!

Meer over ons bestelplatform Meer weten? Neem contact op!
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder