Hailo trappen en ladders

Veiligheid en gemak ten top

Hailo trappen en ladders

Gemakkelijk overal bij kunnen in de keuken of bij het schoonmaken of klussen. En dat op de meeste veilige manier. Dat kan jouw klant met de Hailo trappen en ladders. Deze maken het gemakkelijk om op hoogte te werken. De trappen en ladders van Hailo variëren in hoogte, van twee tot acht treden. Van keukentrapje tot professionele ladder. De uitvinder van de allereerste aluminium huishoudtrap heeft dát wat jij nodig hebt in je assortiment.

Hailo trappen

Bij Hailo hebben ze overal over nagedacht als het aankomt op gemak én veiligheid. Natuurlijk voldoen alle Hailo trappen en ladders aan de Nederlandse veiligheidsnormen en bieden ze betrouwbare kwaliteit. Dat is belangrijk als het om de veiligheid van jouw klant gaat. De trappen van Hailo zijn voorzien van handige inklapmechanismes, hebben stabiele treden en zijn ruimtebesparend op te bergen. Dankzij het materiaal aluminium zijn ze ook nog eens licht van gewicht. Zo zijn ze makkelijk mee te nemen.

Hailo keuken- en huishoudtrapjes

Hailo heeft voor elke klus de juiste trap of ladder. Om klein te beginnen, heeft het merk handige kleine huishoud- en keukentrapjes. Om bijvoorbeeld bij het bovenste keukenkastje te kunnen of voor kleine schoonmaakklusjes. Met de keukentrapjes van Hailo bereikt jouw klant een hoogte tot 2,50 meter. De trapjes zijn voorzien van zachte uiteinden van de poten, zodat de vloer niet beschadigt. 

Hailo ladders

Voor de grotere klusjes binnen en buiten heeft Hailo handige ladders. Bijvoorbeeld om het plafond te schilderen, een lamp te verwisselen of om hoge ramen te wassen. De ladders van Hailo hebben drie tot acht treden en zijn voorzien van een antislip functie, zodat uitglijden voorkomen wordt. Veiligheid staat voorop en daarna komt comfort. De ladders van Hailo hebben extra brede treden en hebben handige details om spullen mee naar boven te kunnen nemen, zoals gereedschap. 

Hailo trapladders

De grotere ladders van Hailo bereiken hoogtes tot 9,50 meter. Deze zijn handig voor bijvoorbeeld het oogsten van hogere bomen of klussen aan de gevel. De trapladders van Hailo zijn er met en zonder leuning en hebben diverse handige extra's. Bijvoorbeeld een compensatiemechanisme voor oneven ondergronden. Zo wordt elke klus veilig en met gemak uitgevoerd. 

De Hailo trappen en ladders zijn er dus in elke soort of maat, met doordachte extra's. Zodat jouw klant veilig zijn klusjes kan doen, binnen en buiten het huis. 

Meer weten? Neem contact op!