Over VanHuisz

Wij maken jouw huishoudassortiment écht succesvol

Alles snel en goed geregeld

Wij helpen winkeliers om hun huishoudassortiment tot een succes te maken. 

Dat doen we al sinds 1962. VanHuisz is vertegenwoordiger van A-merken in huishoudartikelen en brengt deze samen in één bestelplatform. Zo kun jij als winkelier snel en gemakkelijk de beste huishoudartikelen voor jouw winkel selecteren.

De merken die wij voor je selecteren zijn fabrieken die al decennialang degelijke en kwalitatieve producten leveren. De door jou bestelde producten worden direct vanuit de fabrieken geleverd.

Rechtstreekse levering uit de fabriek heeft als groot voordeel dat de producten op jouw lijst altijd consequent geleverd worden. Ze zijn - een uitzondering daargelaten - altijd beschikbaar. Geen verrassingen dus! 

- Marcel ter Horst, vertegenwoordiger

Waarom VanHuisz?

  • Uitgebreid aanbod
  • Wij denken met je mee
  • Altijd consequente levering
  • Gerenommeerde A-merken
  • Alles snel geregeld dankzij korte lijntjes

Wij denken met je mee

Ons aanbod is ruim, en dat is natuurlijk fijn. Maar we kunnen het ons ook heel goed voorstellen wanneer je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom denken we graag met je mee en adviseren we je over hoe jij jouw huishoudassortiment succesvol maakt. Dat gaat verder dan alleen het adviseren van producten. We denken ook graag mee over zaken zoals marketingmateriaal en (seizoensgebonden) promoties. Daarnaast kunnen we je voorzien van een compleet schappenplan. 

Geen gedoe, gewoon snel geregeld

Heb je vragen over een product of is er iets niet in orde? Jij laat het ons weten en wij zorgen dat het geregeld wordt. Iets stuk? Wij regelen snel de garantie. Nieuw product? We geven graag uitleg. Geen poespas, gewoon snel geregeld. Zo heb jij weer tijd over voor jouw winkel, personeel en klanten. 

Jij bent jouw klant van dienst, wij regelen de rest!

Neem contact op Meer informatie
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder