Alles over Amefa

Oog voor detail, altijd in het nu

Amefa

Amefa: kwaliteit van Nederlandse bodem

Bestek voor elk budget, voor elk doeleinde

Ongetwijfeld heb ook jij wel eens een mes van het A-merk Amefa vastgehad. Het merk levert namelijk keukenmessen en bestek aan talloze wederverkopers en horecagelegenheden. Ook jij als winkelier kunt je assortiment een boost geven met dit merk. Al sinds 1931 is Amefa gespecialiseerd in messen en bestek met eigentijds design, van hoogwaardige kwaliteit. Voor de dagelijkse genieters, de liefhebbers en de fijnproevers.

Amefa bij VanHuisz

Wil jij jouw assortiment versterken met A-kwaliteit keukenmessen, steakmessen en bestek? Bij VanHuisz zit je goed. Wij hebben uit het uitgebreide assortiment een selectie gemaakt die het beste past bij jouw klant. Op die manier kun jij je waardevolle tijd steken in belangrijke dingen en hoef je dus niet meer het gehele assortiment door te spitten om te vinden wat je nodig hebt. Daarnaast hoef je niet meer na te denken over de indeling van je schappen. Dat hebben wij al voor je gedaan in een commercieel aantrekkelijk schappenplan, dat onze ervaren mensen hebben opgesteld op basis van hun uitgebreide marktkennis.

Amefa bij VanHuisz

 • A-kwaliteit messen en bestek
 • Commercieel aantrekkelijke selectie producten
 • Inclusief schappenplan

Productcategorieƫn van Amefa

Amefa biedt een assortiment voor:

 • Bestek
 • Keukenmessen

Ruim assortiment bestek

Amefa ontwerpt, produceert en levert producten voor iedereen. Van de eerste hapjes tot de zoveelste in je leven. Voor elk budget. Voor dagelijks gebruik, voor de liefhebber en voor de fijnproever. Het merk levert zowel losse bestekstukken als complete besteksets van bijvoorbeeld 16 stuks (4 personen) of 84 stuks (12 personen). En ook kinderbesteksets behoren tot de mogelijkheden. Alles met verschillende designs, in zilver, goud, koper of zwart. En ook met kleurige elementen, voor een kleurige tafelbeleving. Naast bestek levert Amefa ook scherpe steakmessen.

Meer over onze Amefa groothandel.

Welke staalsoort moet ik hebben?

Het ruime assortiment van Amefa bestaat uit bestek van verschillende staalsoorten. Wat houdt dit precies in? Wij leggen het je uit. 

 • 18-10 staal: bestek van 18-10 staal is gemaakt van chroomnikkelstaal. 18% chroom en 10% nikkel. Bestek van dit soort staal is duurzaam en corrosiebestendig en heeft een heldere glans. 
 • 18-0 staal: dit soort staal bestaat voor 18% uit chroom en bevat geen nikkel. Dit bestek is ook corrosiebestendig. We raden wel aan het na het vaatwasserprogramma met een zachte doek droog te wrijven. 
 • 13-0 staal: dit staal bestaat uit 13% chroom en wordt gebruikt voor keuken-, tafel- en steakmessen. Deze messen zijn extra makkelijk en scherp te slijpen en blijven lange tijd messcherp. Reinigen bij voorkeur met de hand. 

Waarom Amefa?

 • Sinds 1931
 • Voor iedereen, voor elk budget
 • Diverse kleuren en designs

Keukenmessen: Richardson Sheffield

Amefa is er voor aan tafel, maar ook voor in de keuken. Voor de hobbykok tot de professional in de keuken. Het assortiment keukenmessen is ondergebracht onder het Amefa-merk Richardson Sheffield. Dit merk maakt al sinds 1839 waardevolle toevoegingen voor in de keuken met toonaangevend design en technische innovaties. Het merk was in veel verschillende zaken ‘de eerste’, bijvoorbeeld in het produceren van houten messenblokken. Het merk levert het beste materiaal voor de juiste prijs, zonder in te leveren op ambacht en kwaliteit.

Richardson Sheffield heeft:

 • Broodmessen
 • Vleesmessen
 • Groentemessen
 • Schilmessen
 • Messensets in messenblok
 • Keukenmessen voor algemeen gebruik

Alles in diverse designs, met een houten, zilveren of zwarte greep.

Met bestek en messen van het A-merk Amefa weet je zeker dat je jouw klant een waardevolle toevoeging biedt in je winkel. Het merk biedt voor ieder wat wils, alles van hoogwaardige kwaliteit.

Bezoek de officiële website van Amefa.

Meer weten? Neem contact op Meer lezen
3.375
RUIM 3.375 ARTIKELEN
rechtstreeks uit de fabriek, dus gegarandeerd op voorraad
10
GERENOMMEERDE A-MERKEN
door ons zorgvuldig geselecteerd
150
TEVREDEN KLANTEN
maken gebruik van ons bestelplatform

Dit vind je misschien ook interessant

Gerenommeerde A-merken die we zorgvuldig voor je hebben geselecteerd

Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder