Amefa keukenmessen

Een scherpe selectie voor jouw assortiment

Amefa keukenmessen

Voor Amefa keukenmessen ben je bij VanHuisz aan het juiste adres. Uit het gehele uitgebreide assortiment van het A-merk hebben wij een doordachte selectie gemaakt van keukenmessen die jouw assortiment succesvol maken. Amefa biedt haar keukenmessen aan onder het merk Richardson Sheffield. 

Amefa keukenmessen bij VanHuiszfgro

Bij VanHuisz ben je aan het juiste adres wanneer je je winkel wilt aanvullen met de beste huishoudproducten. Waaronder dus Amefa keukenmessen. Bij ons bestel je gemakkelijk en daarnaast denken we met je mee. Bijvoorbeeld als het aankomt op acties of schapindelingen. Wij zijn dus jouw meedenkende leverancier in huishoudproducten.

Soorten en maten Amefa keukenmessen

Van vleesmessen en groentemessen tot broodmessen en schilmessen. En ook messen in een messenblok behoren tot de mogelijkheden. Voor de hobbykok en de professional in de keuken. De keukenmessen van Amefa, of eigenlijk Richardson Sheffield, kenmerken zich door de zichtbare kwaliteit en ambacht. 

Meer over onze Amefa groothandel.

Richardson Sheffield heeft de volgende messen:

  • Broodmessen
  • Vleesmessen
  • Groentemessen
  • Schilmessen
  • Messensets in messenblok
  • Keukenmessen voor algemeen gebruik

Met de keukenmessen van Amefa, of Richardson Sheffield, haal je gegarandeerd een waardevolle toevoeging in je winkel binnen. Daar wordt jouw klant zeker blij van. Of dat nu de professional in de keuken is, of een liefhebbende hobbykok. 

Meer weten? Neem contact op!
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder