Alles over Zenker

Innovatieve bakvormen en baktoebehoren

Zenker

Waar traditie het moderne ontmoet

Al 130 jaar lang innovatie

Het Duitse merk Zenker maakt al ruim 130 jaar lang innovatieve bakvormen en baktoebehoren. Als winkelier koop je ze bij ons gemakkelijk in. Het merk staat garant voor veelzijdigheid en kwaliteit. Wist je dat Zenker in haar fabriek in het Bayerische Aichach dagelijks 120.000 bakvormen produceert? De bakvormen zijn gemaakt van diverse materialen; voor ieder wat wils.

Zenker bij VanHuisz

VanHuisz is gespecialiseerd in A-merken voor het huishouden, waaronder ook Zenker. Welke Zenker producten nu precies geschikt zijn voor jouw winkel, daarover kunnen wij je uitstekend adviseren. Daarnaast denken we maar al te graag met je mee over bijvoorbeeld seizoensgebonden promoties of schapindelingen. Dat doen wij dankzij onze uitgebreide markt- en productkennis.

Zenker biedt:

  • Bakvormen
  • Baktoebehoren

Productcategorieën van Zenker

Waarom Zenker?

  • Duitse kwaliteit
  • Functionaliteit ten top
  • Breed aanbod

Zenker bakvormen

De bakvormen van Zenker kenmerken zich door hun uitstekende Duitse kwaliteit, ze stralen traditie uit en tegelijkertijd wordt het aanbod constant vernieuwd door middel van innovatieve ideeën. De bakvormen van Zenker worden gemaakt van diverse materialen, net waar jouw klant behoefte aan heeft. Het A-merk maakt bakvormen met als materiaal bijvoorbeeld witblik, staal met antiaanbaklaag en geëmailleerd staal. De productie van de bakvormen wordt uitsluitend in de Bayerische fabriek gedaan en daarmee kan het merk de kreet ‘made in Germany’ rechtvaardigen. Die Duitse kwaliteit, die merk je bij Zenker.

Meer over onze groothandel bakvormen.

Zenker baktoebehoren

Ook als het gaat om al het andere baktoebehoren heeft Zenker kwalitatieve en innovatieve producten voor jouw bakassortiment. Van deegrollers tot vormpjes, van maatbekers tot bakkwasten. En ook complete sets zijn voor dit merk niets vreemds. Alle producten van Zenker zijn uitgebreid getest op gebruiksvriendelijkheid en voldoen aan hoge eisen op het gebied van kwaliteit en functionaliteit.

Groene keten

Zenker valt onder de firma Fackelmann, dat zich actief inzet op het gebied van duurzaamheid. Ook Zenker draagt graag haar steentje bij. Zo heeft Zenker de Greenvision duurzame bakvorm ontwikkeld. De anti-aanbaklaag bestaat deels uit was van de carnaubapalm. Deze was is herbruikbaar. Na de oogst kan het ook worden ingezet voor bijvoorbeeld weven of dakbedekking. Bovendien is het hout en papier dat Zenker in de producten voorzien van het FSC keurmerk. Dat betekent dat het uitsluitend gewonnen is uit verantwoord beheerde bossen. Ten slotte wordt alle uitstoot uit de productie gecompenseerd door middel van speciale projecten om het klimaat te beschermen. De producten én de hele keten zijn daarmee klimaatneutraal.

Jouw bakassortiment uitbreiden met kwalitatieve en functionele producten van Zenker? Bij VanHuisz denken we met je mee om jouw assortiment tot een waar succes te maken. Meer weten?

Of bezoek de officiële website van Zenker.

Neem contact op Meer lezen
3.375
RUIM 3.375 ARTIKELEN
rechtstreeks uit de fabriek, dus gegarandeerd op voorraad
10
GERENOMMEERDE A-MERKEN
door ons zorgvuldig geselecteerd
150
MEER DAN 150 ZELFSTANDIGE DETAILLISTEN
maken gebruik van ons bestelplatform

Dit vind je misschien ook interessant

Gerenommeerde A-merken die we zorgvuldig voor je hebben geselecteerd

Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder