Groothandel bakvormen

A-kwaliteit voor de beste bakcreaties van jouw klant

Groothandel bakvormen

Als groothandel in bakvormen is VanHuisz dé meedenkende leverancier voor winkeliers. Wij leveren producten van A-merken, direct vanuit de fabriek. Wij zijn niet alleen groothandel in bakvormen, maar ook in bijna alle andere huishoudelijke artikelen. Denk aan alle andere keuken- en bakbenodigdheden, maar ook aan bijvoorbeeld trapjes, opbergboxen en schoonmaakartikelen. Alles om jouw assortiment succesvol te maken. 

Groothandel bakvormen met A-kwaliteit

Onze groothandel in bakvormen levert een breed assortiment. Bij ons vind je bakvormen van het A-merk Zenker en ook van Dr. Oetker. Twee toonaangevende merken die jouw assortiment een goede boost geven. Je profiteert van hoge kwaliteit en innovatieve producten. Daarnaast heb je bij VanHuisz het grote voordeel dat wij ook met je meedenken.

Meedenkende groothandel in bakvormen

Naast het leveren van een breed aanbod bakvormen en ook bakbenodigdheden, denken wij ook met je mee. Wat is bijvoorbeeld een slimme schapindeling? En welke producten maken jouw assortiment nóg succesvoller? Daarnaast inspireren en adviseren we ook over acties per seizoen. Zo zijn wij niet enkel een groothandel is bakvormen, maar ook jouw meedenkende leverancier. 

Zenker bakvormen groothandel

Als groothandel in bakvormen leveren wij onder meer bakvormen van het merk Zenker. Dit Duitse merk is al meer dan 130 jaar op de markt en levert Duitse, hoge kwaliteit. De bakvormen van het merk worden continu vernieuwd met de meest innovatieve mogelijkheden. 

Dr. Oetker bakvormen groothandel

Wij hebben ons assortiment reeds uitgebreid met het merk Dr. Oetker. Als groothandel in bakvormen bieden wij je hiermee uitgebreid geteste, innovatieve bakvormen. De bakvormen worden gemaakt in de fabriek van Zenker, volgens dezelfde kwaliteitsstandaarden. 

Ben je op zoek naar een groothandel in bakvormen? VanHuisz biedt je een uitgebreid assortiment én denkt met je mee over alles wat met jouw huishoudassortiment te maken heeft. Meer weten? Neem contact op.

Meer over Zenker bakvormen Meer over Dr. Oetker bakvormen
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder