Onze bestelomgeving

Huishoudartikelen van A-kwaliteit, eenvoudig en snel in huis

Zó werkt het

Eenvoudig en snel bestellen wat jij nodig hebt

Nadat je als klant van VanHuisz bent ingelogd kom je in de bestelomgeving van VanHuisz.

Zoeken van artikelen

Je kan boven in de zoekbalk meteen het artikel ingeven dat je zoekt, of je kunt door de verschillende merken en haar categorieën en series gaan. In de lijst staat bij elk artikel de belangrijkste informatie zoals naam, artikelnummer, eancode, advies winkelverkoopprijs en de inkoopprijs. Vervolgens kan je het artikel per verpakkingseenheid bestellen en eenvoudig met de + het aantal aanpassen.

Meer details van een artikel

Wil je meer informatie over een artikel? Klik dan op 'meer informatie'.

Op deze pagina vind je ook gerelateerde artikelen; bijvoorbeeld de vervangingsdoeken en koppen bij de verschillende schoonmaaksystemen.

Maak je eigen assortimentslijsten

Op deze productpagina kan je er ook voor kiezen om het artikel toe te voegen aan één van je eigen assortimentslijsten.

Aanbiedingen en advies

In de menubalk vind je naast de verschillende merken ook de aanbiedingen van dat moment. Ook vind je een menukeuze 'Advies'. Hier vind je bijvoorbeeld de artikelen die horen in een 2 of 3 meter schoonmaakassortiment van Leifheit of ons advies voor een Zenker bakvormenassortiment.

Verschillende mogelijkheden om sneller te bestellen

Helemaal bovenaan, in de donkere balk, kan je naar je bestelomgeving. Hier zie je je laatste bestellingen, die je niet alleen kunt bekijken, maar ook opnieuw kunt bestellen. Je kan deze dan nog aanpassen door artikelen te verwijderen of toe te voegen, of simpelweg enkele aantallen aan te passen.

Links naast 'Bestelomgeving' staat de keuze 'Snel bestellen'.

Op deze pagina kan je artikelen snel bestellen door deze en het gewenste aantal in te geven. Nóg sneller bestellen? Je kunt ook een bestellijst uit bijvoorbeeld Excel importeren.

Mijn assortimentslijst

Wil je graag je eigen assortiment makkelijk bestellen? Dan kan je je eigen assortimentslijst maken. Je kunt zelfs verschillende assortimentslijsten maken, bijvoorbeeld per merk of zelfs categorie.

Catalogi, prijslijsten, veelgestelde vragen, service en garantie

Last but not least: in de footer kan je digitale catalogi en een Excel prijslijst downloaden, vind je de veelgestelde vragen en kan je van de verschillende merken lezen hoe je met service en garantie kunt omgaan.

Kortom: een platform dat ontzorgt en gemak biedt, zodat jij weer tijd hebt voor joúw klant. Wil je meer weten over alle mogelijkheden?

Neem contact op
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder