Alles over Dr. Oetker

Kwaliteit is het beste recept

Dr. Oetker

Bakplezier als geen ander met Dr. Oetker

Kwaliteit is het beste recept

Wil jij als winkelier jouw klant het beste bieden? ‘Bakplezier als geen ander’ is waar het merk Dr. Oetker voor staat. Waar het merk onder meer bekendstaat om het leveren van etenswaren, kan jouw klant nu ook zélf verrassende lekkernijen maken. De keukenhulpjes, bakblikken en bakhulpjes van Dr. Oetker worden ontwikkeld met behulp van bakexperts uit het Duitse Bielefeld, op basis van de behoefte van jouw klant.

Dr. Oetker bij VanHuisz

Dr. Oetker is een bekend begrip in Nederland, en dat is precies waar voor jou als winkelier een groot voordeel zit bij het aanbieden van dit merk. Het merk bestaat al meer dan 130 jaar en sinds 2013 levert het allerlei bakbenodigdheden van hoge, Duitse kwaliteit. Via VanHuisz kan ook jij profiteren van dit gevestigde merk in joúw assortiment. Wij denken daarnaast met je mee over jouw productselectie, schapindeling, promotie en meer.

Dr. Oetker levert:

  • Bakvormen
  • Bakhulpjes
  • Bakbenodigdheden voor speciale thema's

Productcategorieën van Dr. Oetker

Kwaliteitsgarantie op Dr. Oetker bakbenodigdheden

De hoge kwaliteit bakbenodigdheden van Dr. Oetker zorgen voor de beste bakresultaten. De bakblikken en bakhulpjes worden uitgebreid getest in de testkeuken, onder de huishoudelijke omstandigheden zoals ze bij jouw klant thuis ook zijn. Wist je overigens dat het merk bij de ontwikkeling van haar producten samenwerkt met het gerenommeerde bakmerk Zenker? Met hulp van de bakexperts uit Bielefeld en kwaliteitsmanagement van Zenker, garandeert Dr. Oetker hoogwaardige kwaliteit van haar producten.

Waarom Dr. Oetker?

  • Hoogwaardige Duitse kwaliteit
  • Bekend begrip in de markt
  • Continue innovatie

Innovatie in bakbenodigdheden

Dr. Oetker zorgt samen met Zenker continu voor ontwikkeling, creativiteit en innovatie voor haar producten. Daar zijn al tal van mooie, handige bakbenodigdheden uit voortgekomen. Zo zijn veel producten multifunctioneel; een broodvorm die ook voor cake gebruikt kan worden, of siliconen muffinblikken die ook voor pudding of crème brûlée gebruikt kunnen worden. Daar is over nagedacht!

Met de bakbenodigdheden van Dr. Oetker bied je jouw klant een waardevolle toevoeging in de keuken. Dankzij de hoge Duitse kwaliteit gaan de keukenhulpjes, bakblikken en bakhulpjes lang mee. Bovendien begint een écht goede zelfgebakken lekkernij bij écht goede bakbenodigdheden.

Neem contact op Meer lezen
130
jaar ervaring
Een gevestigd merk met ruime ervaring
50
ovens en magnetrons
Producten getest met veel verschillende apparaten
150
MEER DAN 150 ZELFSTANDIGE DETAILLISTEN
maken gebruik van ons bestelplatform

Dit vind je misschien ook interessant

Gerenommeerde A-merken die we zorgvuldig voor je hebben geselecteerd

Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder