Dr. Oetker bakaccessoires voor speciale thema's

Bakgenot het hele jaar door

Dr. Oetker speciale thema’s

Dr. Oetker speciale thema’s

De beste bakvormen in jouw winkel aanbieden? Het A-merk Dr. Oetker staat bekend om het leveren van etenswaren, maar ook bakaccessoires. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit bakvormen en bakaccessoires kan jouw klant het hele jaar door de meest creatieve bakcreaties maken. Dr. Oetker heeft naast het algemene assortiment ook bakaccessoires speciaal voor gelegenheden zoals Pasen en Kerst.

Dr. Oetker bakaccessoires bij VanHuisz

Een speciale gelegenheid vraagt om een speciale bakcreatie. VanHuisz zorgt dat jij jouw klant op het juiste moment voorziet van de bakaccessoires die hij nodig heeft. We denken met je mee zodat je tijdig en met de juiste producten inspringt op de gelegenheden. En dankzij ons gebruiksvriendelijke bestelplatform bestel jij snel en eenvoudig de bakaccessoires die jouw assortiment verrijken.

Bakaccessoires Pasen

De bakaccessoires van Dr. Oetker zijn er voor elke gelegenheid. Van een verjaardagsfeest tot een feestdag zoals Pasen of Kerst. Zo heeft Dr. Oetker om jouw klant rond Pasen aangenaam te verrassen, bijvoorbeeld handige en stijlvolle muffinvormen. Daarnaast vind je in het paasassortiment bakvormen in de vorm van bijvoorbeeld lammetjes. Perfect passend bij de lente. Of uitsteekvormpjes in de vorm van haasjes en tulpen. Alles voor een perfecte Pasen voor jouw klant. En dus ook voor jou, want jouw assortiment gaat als een trein.

Bakaccessoires Kerst

Voor Kerst heeft Dr. Oetker allerlei springvormen om sprookjesachtige taarten en cakes te maken en bakvormen in de vorm van bijvoorbeeld een kerstboom. Uitsteekvormpjes zijn er ook in overvloed, bijvoorbeeld in de vorm van een rendier. Voor jouw klant, maar ook voor jouw winkel heeft Dr. Oetker genoeg moois. Om je klant in de sfeer te brengen, heeft het A-merk ook displayontwerpen in de kerstsfeer. Zo geef jij je assortiment een extra boost.

Voor het bakken, decoreren én presenteren van bakcreaties, heeft Dr. Oetker de juiste bakaccessoires. Om er voor jou én je klant een onvergetelijk feest van te maken.

Meer weten? Neem contact op! Meer over Dr. Oetker
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder