Alles over Soehnle

Meten met precisie

Soehnle

Nauwkeurig wegen en meten met de nieuwste technologieën

Het schoolvoorbeeld in precisie

Als winkelier wil je natuurlijk het beste bieden aan jouw klant. Ook als het gaat om huishoudartikelen. Als het aankomt op precisie en nauwkeurig meten, dan is Soehnle hét schoolvoorbeeld. Al meer dan 150 jaar helpen de producten van dit Duitse kwaliteitsmerk om met alle precisie te wegen, te meten én te analyseren. Denk aan personen- en keukenweegschalen of bloeddrukmeters. In de keuken, in de badkamer en ook in de leefomgeving biedt het merk innovatieve oplossingen voor jouw klant.

Soehnle in Nederland: VanHuisz is het adres

Sinds 1972 is VanHuisz dé vertegenwoordiger van Soehnle in Nederland. Van schappenplannen tot seizoensgebonden promoties: wij denken graag met je mee om jouw huishoudassortiment succesvol te maken. En met ons advies op maat dankzij uitgebreide markt- en productkennis, bied jij je klanten exact wat ze nodig hebben.

Soehnle maakt huishoudartikelen voor:

  • Lichaam
  • Voeding
  • Omgeving

Productcategorieën van Soehnle

Soehnle in de keuken

In de keuken van je klant zijn de innovatieve en gebruiksvriendelijke producten van Soehnle handig. Veel van de energiezuinige keukenweegschalen werken gemakkelijk op basis van sensoraanraking en zijn voorzien van anti slip pootjes. De keukenweegschalen helpen om nauwkeurig de juiste hoeveelheid af te lezen, voor een perfect uitgevoerd recept of voor een succesvol dieet.

Soehnle in huis

Voor een gezonde en prettige leefomgeving van je klanten zijn er de Soehnle aroma diffusers. Soehnle aroma diffusers zijn energiezuinig en passen in elk interieur. Voor een aangename geurverspreiding in huis heeft Soehnle design geurverspreiders, deze zijn voorzien van LED verlichting en schakelen automatisch uit.

Waarom Soehlne?

  • Precisie en gebruiksgemak
  • Innovatieve technologieën
  • Eerste klas kwaliteit
  • Uitzonderlijk design

Soehnle voor het lichaam

De producten van Soehnle in de categorie lichaam zijn erop gericht mensen fit te laten blijven en bewuster en gezonder te leven. Zo zijn de Soehlne personenweegschalen zeer gebruiksvriendelijk en voorzien van de verschillende eenheden kilogram, ponden en stones. De bloeddrukmeters tenslotte hebben een comfortabele, universele band en 60 opslaglocaties voor de resultaten van twee gebruikers. Hiermee kunnen meetresultaten met elkaar worden vergeleken.

Soehnle is een krachtig merk met producten van uitstekende Duitse kwaliteit. Het merk is aantrekkelijk als het gaat om salespotentieel en is al 150 jaar onverminderd betrouwbaar. VanHuisz heeft de huishoudproducten die jouw huishoudassortiment succesvol maken. Wil je meer weten of kunnen we je adviseren?

Of bezoek de website van Soehnle!

Neem contact op Meer lezen
3.375
PRODUCTEN IN HET ASSORTIMENT
rechtstreeks uit de fabriek, dus gegarandeerd op voorraad
10
GERENOMMEERDE A-MERKEN
97%
TEVREDEN KLANTEN

Dit vind je misschien ook interessant

Gerenommeerde A-merken die we zorgvuldig voor je hebben geselecteerd

Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder