Personenweegschalen

Nauwkeurig meten met Soehnle

Personenweegschalen

Meten is weten. Het A-merk Soehnle staat op het gebied van personenweegschalen bekend om de precisie waarmee de producten meten. Een waardevolle toevoeging aan jouw winkel. Daarnaast maakt het merk dankbaar gebruik van alle nieuwe technologische mogelijkheden. Hierdoor krijgen de producten er steeds meer waardevolle functies bij. Bijvoorbeeld een volledige lichaamsanalyse, waarbij ook vetpercentage, vochtgehalte en spiermassa kunnen worden gemeten.

Soehnle personenweegschaal voor gezond leven

De personenweegschalen helpen jouw klant bij het monitoren en bijhouden van hun gezondheid. Om zo een gezonde levensstijl vast te houden. Specifieke doelen behalen, zoals een bepaald aantal kilo's afvallen of juist aankomen in spiermassa, worden gemakkelijker bereikt. Weten hoe ver je op weg bent geeft je klant motivatie en houvast. Voor een gezonde levensstijl heeft Soehnle overigens ook keukenweegschalen. Deze meten tot op de gram nauwkeurig hoeveel je per ingrediënt toevoegt én hoeveel van elk soort voedingswaarde daarin zit. 

Verschillen in Soehnle personenweegschalen

Alle personenweegschalen van Soehnle verschillen van elkaar in kenmerken zoals functies, draagkracht en meer. Om voor ieder wat wils in je assortiment te hebben, doe je er verstandig aan om in elk geval een aantal verschillende soorten lichaamsweegschalen op te nemen. Laat ze verschillen in:

  • Draagkracht
  • Formaat
  • Design (kleur en materiaal, maar ook analoog of modern)

Lichaamsweegschalen van Soehnle met moderne technologie

De lichaamsweegschalen van Soehnle verschillen ook in de functionaliteiten die ze wel of juist niet hebben. Zo zijn er personenweegschalen die volledige lichaamsanalyses kunnen uitvoeren of die je kunt verbinden met een bijbehorende app via Bluetooth. Op die manier kan je klant bijvoorbeeld metingen opslaan en kijken hoe ver hij op weg is naar zijn doel. Op de Connect-personenweegschalen kunnen tot wel acht personen worden toegevoegd, die bij het opstappen direct herkend worden.

Analoge lichaamsweegschalen

Voor wie gewoon af en toe zijn gewicht wil weten, zonder alle moderne mogelijkheden, heeft Soehnle ook nog altijd klassieke, analoge lichaamsweegschalen. Deze zijn leverbaar in het wit en zilver en hebben een draagkracht tot 130 kilo. 

Keuze te over dus! Heb je advies nodig of wil je weten hoe een specifieke personenweegschaal precies werkt en wat deze kan? Neem contact met ons op. We vertellen je graag meer.

Meer weten? Neem contact op!