Alles over Rotho

Écht Zwitsers design

Rotho

Functionele en doordachte huishoudartikelen met Zwitsers design

Met aandacht voor het milieu

Een aanwinst voor jouw winkel! Design, samen met functionaliteit en duurzaamheid, dat is waar het bij Rotho om draait. Als het gaat om artikelen voor de keuken, voor afvalverwerking, opslag van spullen én voor het huishouden. Dat is waar het Zwitserse merk Rotho al decennialang voor staat.

Rotho huishoudartikelen bij VanHuisz

Al sinds 2005 is VanHuisz vertegenwoordiger van dit Zwitserse kwaliteitsmerk. Wij hebben dan ook alle nodige product- en marktkennis in huis om jou te adviseren. Alles om jouw huishoudassortiment tot een succes te maken. Wij adviseren je, maar denken ook met je mee over bijvoorbeeld seizoensgebonden promoties.

Rotho maakt producten voor:

  • In de keuken
  • Afvalverwerking
  • Opslag van spullen
  • Huishouden

Productcategorieën van Rotho

Waarom Rotho?

  • Doordacht Zwitsers design
  • Duurzame materialen en productiewijzen
  • Breed assortiment

Rotho designartikelen in de keuken

‘Waste less, save more’, dat is het motto van Rotho. Ook als het gaat om functionele artikelen voor in de keuken. Doordacht ontworpen schalen en bakken, snijplanken en zelfs combinaties ervan. Maar ook voor maatbekers, vershouddoosjes en zelfs lunchboxen is Rotho een geschikt merk.

Rotho afvalbakken en afvalscheiders

Rotho is milieubewust in haar productwijze, grotendeels vanwege het gebruik van gerecycled materiaal. Maar het merk spoort ook jouw klanten aan milieubewust te leven. Rotho maakt namelijk afvalscheiders. Dankzij de functionele Zwitserse designs wordt afval scheiden kinderlijk eenvoudig gemaakt. Maar ook voor afvalemmers heeft Rotho A-merk oplossingen.

Lees meer over onze groothandel afvalemmers.

Rotho opbergoplossingen

Decoratief én praktisch, dat zijn de opbergboxen en opbergmandjes van Rotho. De stijlvolle opbergmogelijkheden van Rotho zijn gemaakt van gerecycled én recyclebaar materiaal dat lang meegaat. De boxen en manden van Rotho zijn bovendien zó ontworpen dat deze perfect passen in de kasten van jouw klant. Er is ruime keuze aan groottes, kleuren en designs, dus er is altijd een passende opslagmogelijkheid te vinden voor jouw klanten. Met of zonder deksel, met of zonder handvatten.

Huishoudartikelen van Rotho

Ook als het aankomt op huishoudartikelen is Rotho een geschikt A-merk. Rotho maakt voor zowel wassen als schoonmaken handige, ergonomisch ontworpen wasmanden, afwasbakken, emmers en afwasrekjes. De zachte handvaten en handige deksels die exact in positie blijven, maken dat jouw klant gemakkelijk, zorgeloos en zonder irritaties het huishouden kan doen.

Rotho marketingproducten in jouw winkel

Om de voordelen van Rotho in jouw winkel onder de aandacht te brengen, biedt het merk naast haar eigen ergonomische en stijlvolle producten, ook marketingmateriaal. Denk aan displays en productvideo’s. Zo krijgt jouw huishoudassortiment de aandacht die het verdient.

Bij VanHuisz zit je dus goed als het gaat om A-merk huishoudartikelen voor jouw winkel. Met de producten van Rotho bied je je klanten het comfort en gemak dat ze zoeken. Wil je meer weten over Rotho of over onze andere merken?

Meer over Rotho kan je lezen op hun eigen Rotho website.

Neem contact op Meer lezen
3.375
RUIM 3.375 ARTIKELEN
rechtstreeks uit de fabriek, dus gegarandeerd op voorraad
10
GERENOMMEERDE A-MERKEN
door ons zorgvuldig geselecteerd
150
MEER DAN 150 ZELFSTANDIGE DETAILLISTEN
maken gebruik van ons bestelplatform

Dit vind je misschien ook interessant

Gerenommeerde A-merken die we zorgvuldig voor je hebben geselecteerd

Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder