Rotho wasmanden en schoonmaakartikelen

Doordachte hulpjes met Zwiters design

Rotho wasmanden en schoonmaakartikelen

Ben jij als winkelier op zoek naar een leverancier in wasmanden? Het A-merk Rotho staat voor duurzaamheid en Zwitsers design. Ook als het gaat om de Rotho wasmanden en schoonmaakartikelen. Ze helpen jouw klant om de onvermijdelijke bergen aan was weg te werken en om schoonmaken zo eenvoudig mogelijk te maken. 

Rotho wasmanden: doordacht aan alle kanten

Bij Rotho hebben ze goed nagedacht bij het ontwerpen van Rotho wasmanden. De wasmanden voor vuile was moeten bijvoorbeeld de vuile kleding uit het zicht houden, maar tegelijkertijd niet volledig afsluiten. Er kunnen anders vervelende geurtjes ontstaan. Een praktische oplossing van Rotho is de wasmanden maken van nylongaas. Daarmee zijn ze ook nog eens aantrekkelijk om te zien. Dit is enkel een voorbeeld van de doordachte oplossingen van Rotho voor wasmanden. 

Naast diverse wasmanden voor vuile en schone was heeft Rotho ook doordacht ontworpen wassorteringsmanden, bakken voor wasknijpers en waspoederdispensers.

Naast Rotho wasmanden ook schoonmaakartikelen

Naast wasmanden heeft Rotho handige schoonmaakartikelen. Met name in schoonmaakemmers is het merk een ideale optie. De emmers zijn licht van gewicht en daardoor geschikt voor zowel schoonmaken als het verzamelen of verplaatsen van spullen. Dankzij de ergonomische handgrepen zijn de emmers gevuld gemakkelijk te dragen. De meeste emmers van Rotho hebben een handige schenktuit, die morsen voorkomt. Overal is over nagedacht. 

Rotho huishoudhulpjes

Waar de Rotho wasmanden je klant helpen gemakkelijk de was te doen, helpen de schoonmaakartikelen alsook de huishoudhulpjes je klant bij al het andere noodzakelijk kwaad in het huishouden. Denk aan afwasrekken, krukjes en beschermingsmatten voor de gootsteen. Bij Rotho kom je dus een heel eind voor het compleet maken van jouw huishoudassortiment. 

Rotho wasmanden, schoonmaakartikelen en huishoudhulpjes zijn zó ontworpen, dat jouw klant ultiem gemak ervaart. Daarnaast zijn de spullen stijlvol ontworpen, zodat ze netjes en natuurlijk in het huis passen. 

Meer weten? Neem contact op!
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder