Alles over Seltmann Weiden

Het genot van een levendige tafeltraditie

Seltmann Weiden

Echt porseleinen servies met een lange verkrijgbaarheid

Variëteit in de keuken en aan tafel

Wil jij als winkelier stijlvol servies toevoegen aan jouw assortiment? Seltmann Weiden heeft al meer dan 100 jaar een passie voor variëteit in de keuken en aan de eettafel. Daarbij hoort merkservies dat altijd in ontwikkeling is. Seltmann Weiden heeft een ongekend ruim aanbod aan echt porseleinen servies, dat op zeer lange termijn beschikbaar blijft.

Seltmann Weiden bij VanHuisz

Voor huishoudmerken, waaronder Seltmann Weiden, ben je als winkelier bij VanHuisz aan het juiste adres. VanHuisz vertegenwoordigt al sinds 2017 dit unieke A-merk voor porseleinen servies. Bij ons ben je zeker van A-merk kwaliteit in huishoudelijke artikelen, die jouw huishoudassortiment succesvol maken. En heb je daar advies voor nodig, dan is VanHuisz ook dé partner. In tegenstelling tot de andere partners van VanHuisz, hebben wij reeds een selectie uit het Seltmann assortiment voor je gemaakt, om je een overzichtelijk en commercieel aantrekkelijk assortiment te bieden.

Beat collectie van Seltmann Weiden

Een zeer unieke, trendy collectie van Seltmann Weiden is de Beat collectie. De beat collectie van het merk kenmerkt zich door het unieke aquarel design. Speciaal kleurglazuur op waterbasis, waarmee de kleur wordt gecreëerd. Door de bakomstandigheden worden oneffen kleuren gecreëerd, voor een onmiskenbaar handgemaakt karakter. Hierdoor heeft elk artikel een uniek, eigen uiterlijk. Alle artikelen uit de collectie zijn dus op hun eigen manier exclusief. Ze hebben allen gemeen dat ze op duurzame wijze zijn geproduceerd, met een trendy design. De verschillende kleuren geven je klant de mogelijkheid tot Mix en Match.

Lees meer over onze groothandel servies.

Lido Black line van Seltmann Weiden

Het tijdloze design van het de Lido Black Line serie geeft uw gedekte tafel een moderne uitstraling. De buitenste rand van het servies is geaccentueerd door een fijne zwarte uitlijning, wat de Lido Black Line serie kenmerkt. De serie maakt met de uitlijning zijn doel waar; een subtiele afwerking waardoor het in het dagelijks leven en tijdens speciale gelegenheden het perfecte servies is. De borden van de lijn zijn rond verkrijgbaar, maar ook vierkant met ''zachte’’ hoeken.

  • Tijdloos en stijlvol design
  • Hoogwaardige kwaliteit porselein
  • Groene productiewijze

Seltmann Weiden: een bijna oneindig aanbod

Wil je meer weten wat Seltmann te bieden heeft? Bezoek dan de website van Seltmann. Heb je interesse in een specifiek servies? Vraag ons naar de mogelijkheden!

Productcategorieën van Seltmann Weiden

Be-green

Seltmann Weiden produceert volgens strenge milieu- en gezondheidsrichtlijnen. Zij hebben bovendien een ‘Be-green’ keurmerk in het leven geroepen dat controleert op de pijlers technologie, omgeving en gezondheid. Er wordt bovendien maximaal gebruikgemaakt van gerecyclede materialen. Ook de verpakkingen zijn voornamelijk van recyclebaar materiaal gemaakt.

Bij VanHuisz zit je goed wanneer je jouw huishoudassortiment wilt uitbreiden met tijdloos, hoogwaardig servies en tafelgerei. Seltmann Weiden is hiervoor een uitstekend geschikt A-merk. Meer weten of kunnen we je adviseren? 

Neem contact op Meer lezen
3.375
PRODUCTEN IN HET ASSORTIMENT
rechtstreeks uit de fabriek, dus gegarandeerd op voorraad
10
GERENOMMEERDE A-MERKEN
door ons zorgvuldig geselecteerd
150
MEER DAN 150 ZELFSTANDIGE DETAILLISTEN
maken gebruik van ons bestelplatform

Dit vind je misschien ook interessant

Gerenommeerde A-merken die we zorgvuldig voor je hebben geselecteerd

Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder