Seltmann Beat

Voor een tijdloze tafeltraditie

Seltmann Beat

Een stijlvolle aanvulling op jouw winkel? Bij Seltmann Weiden vinden ze het belangrijk om een tijdloze tafeltraditie voort te zetten. Met de Seltmann Beat serie tovert Seltmann een lach op het gezicht van jouw klant. Het laat een positieve emotie achter.

Seltmann Beat verbindt

Het servies van de Seltmann Beat serie is geïnspireerd door de oude vertrouwde vinylplaten. Dat zie je meteen als je naar de borden kijkt. Die ribbelige structuur. Hiermee wil het merk een verbonden, positief gevoel oproepen aan tafel. Het tijdloze servies van de Seltmann Beat serie is voorzien van uniek aquarel design. Elk onderdeel heeft een volledig unieke print. De zachte, lichte kleuren maken het bovendien luchtig en licht.

Elk deel van Seltmann Beat is uniek

Het trendy servies van de Seltmann Beat collectie kernmerkt zich door speciaal kleurglazuur op waterbasis. Dit in combinatie met speciale bakomstandigheden, maakt de kleuren oneffen en daardoor is werkelijk élk stuk servies uniek. Ook wordt zo een handgemaakt karakter gecreëerd. 

Mix and match

De verschillende kleuren hebben allemaal een eigen karakter, maar passen toch uitstekend bij elkaar. Je klant hoeft het dus niet bij één kleur te houden. Hij kan losgaan met mixen en matchen. Dat maakt het aanschaffen van de Seltmann Beat serie alleen al een feestje!

Het unieke, tijdloze karakter van de Seltmann Beat collectie maakt het een must om in jouw assortiment te hebben. We kunnen het je op een briefje geven: jouw klant wordt hier blij van!

Meer weten? Neem contact op!
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder