Alles over Hailo

Huishoud- en tuinwerk veiliger en makkelijker

Hailo

Voor iedereen een passende, veilige oplossing

Duitse kwaliteit en innovatie

Hailo is al sinds 1947 thuis in ladders, afvalemmers en afvalscheiders. Voor thuis én op het werk. Dankzij hoogwaardige Duitse kwaliteit en innovatie is het merk al jaren een gerenommeerde fabrikant van onder meer ladders, afvalemmers en afvalscheiders. Hailo heeft een breed assortiment met functionele producten met aantrekkelijke designs van nu. Daarmee biedt het merk een waardevolle toevoeging aan jouw winkel. 

Hailo producten bij VanHuisz

Bij VanHuisz wordt enkel gewerkt met de beste A-merken in huishoudartikelen. En daar hoort Hailo zeker bij. Sinds 2018 vertegenwoordigen wij dit merk. Daarbij voorzien wij jou van eerlijk advies en denken wij met je mee. Dank aan seizoensgebonden promoties en schappenplannen. Alles om jouw huishoudassortiment tot een succes te maken, door exact dát te bieden wat jouw klanten nodig hebben.

Hailo biedt:

  • Trappen en ladders
  • Afvalemmers
  • Afvalscheiders

Productcategorieën van Hailo

Waarom Hailo?

  • Functionele producten
  • Innovatieve kenmerken
  • Uitstekende Duitse kwaliteit
  • Aantrekkelijk design

Hailo trappen en ladders

Veiligheid is natuurlijk de belangrijkste pijler als het gaat om ladders en trappen. En dat zit bij de producten van Hailo helemaal goed. Op gebied van stabiliteit, levensduur en handling kun je vertrouwen op de kwaliteit van de producten van Hailo, die voldoen aan de Nederlandse Warenwet. Wist je dat Hailo de uitvinder is van de allereerste aluminium huishoudladder? En tegenwoordig heeft het merk voor elk schilder-, schoonmaak- of tuinwerk de passende trap of telescoopladder. De producten zijn uitgebreid met de nodige accessoires zoals antislip pootjes, trays om schilder- of schoonmaakspullen op te zetten, extra brede treden en meer.

Hailo afvalemmers en afvalscheiders

In huis, in de keuken, op kantoor… voor elke plek heeft Hailo de juiste afvalemmer of afvalscheider. Het aanbod loopt uiteen. De producten verschillen in grootte, kleuren en in materiaal. Voor iedereen een passende oplossing, met ook nog een strak design. De afvalemmers en afvalscheiders van Hailo staan bekend om functionaliteit, kwaliteit en dus het aantrekkelijke design. Ze gaan lang mee dankzij het hoogwaardige materiaal en zijn makkelijk in gebruik dankzij innovatieve pedalen en andere vernieuwende kenmerken. En als laatste heeft Hailo een uitstekende garantieregeling, die je van Duitse kwaliteitsmerken gewend bent.

Meer over onze groothandel afvalemmers.

Heb je trappen, ladders, afvalemmers en/of afvalscheiders in je (huishoud)assortiment? Of wil je dit toevoegen? Bij VanHuisz zit je goed! Wij adviseren je graag over de juiste Hailo producten die jouw assortiment compleet en succesvol maken. Want met producten van Hailo is jouw klant verzekerd van functionele producten van uitstekende kwaliteit, met een strak design! Meer weten?

Of bezoek de officële website van Hailo Duitsland.

Neem contact op Meer lezen
3.375
RUIM 3.375 ARTIKELEN
rechtstreeks uit de fabriek, dus gegarandeerd op voorraad
10
GERENOMMEERDE A-MERKEN
door ons zorgvuldig geselecteerd
150
MEER DAN 150 ZELFSTANDIGE DETAILLISTEN
maken gebruik van ons bestelplatform

Dit vind je misschien ook interessant

Gerenommeerde A-merken die we zorgvuldig voor je hebben geselecteerd

Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder