Duurzaam afstoffen met herbruikbare tools

Geen overvolle afvalemmer meer dankzij herbruikbare spullen

Duurzaam afstoffen met herbruikbare tools

Afstoffen en schoonmaken blijven altijd een noodzakelijk kwaad, maar we maken het je klant wél heel gemakkelijk. Met oog voor het milieu en de afvalemmer van jouw klant. Want met onze tools voor het afstoffen is dit werkje zo gedaan én zorg je ervoor dat dit op een duurzame manier gebeurt. Herbruikbare doeken en afstoffers zorgen voor minder afval. Dat is gunstig voor je klant én voor het milieu!

Statische vloerdoek van Leifheit

Voor droge reiniging van de vloer, dus het verwijderen van stof en haren, is deze vloerdoek perfect. Hij is eenvoudig en stevig aan de steel te bevestigen dankzij het klittenband. Deze vloerdoek is statisch, waardoor hij stof en haren vasthoudt als een magneet. Klaar met vegen? Dan kan de doek tot wel 100 keer op 40 graden worden gewassen in de wasmachine. De statische vloerdoek is geschikt voor gladde vloeren, laminaat en parket. 

Leifheit Duster XL

Deze plumeu is extra groot, waardoor ook hogere plekken makkelijk afgestoft kunnen worden. De superdichte microvezels trekken het stof aan en houden het goed vast. Kan je klant alsnog niet bij bepaalde hooggelegen plekken, dan kan hij de duster combineren met alle Leifheit Click-System telescoopstelen. Is de duster intensief gebruikt, dan is hij tot 50 keer te reinigen met heet kraanwater.  

Leifheit Afstoffer Duster Flat

Het slanke ontwerp van de Duster Flat van Leifheit maakt het mogelijk om radiatoren goed af te stoffen. Hij past precies tussen de ribben van de radiator én ook erachter. De ophangboog maakt bovendien dat de afstoffer makkelijk op te bergen is. Deze platte duster is tot 50 keer wasbaar op 40 graden in de wasmachine. 

Leifheit Duster Jalousetta

Ook de jaloezieën zijn niet te vergeten tijdens een schoonmaakronde. Deze zijn gemakkelijk af te stoffen met de Duster Jalousetta van Leifheit. Het ontwerp zorgt ervoor dat je vier vlakken tegelijkertijd kunt schoonmaken. Efficiënt dus! Ook deze duster heeft microvezels die zorgen voor aantrekking van het stof en het vasthouden hiervan. Na gebruik spoel je de Jalousetta simpel af onder warm water. 

Met de afstofoplossingen van Leifheit wordt dit een eenvoudig klusje waar je klant niet langer tegenop hoeft te zien. Alle afstoffers zijn bovendien jarenlang te gebruiken, waardoor nieuw kopen voorlopig niet nodig is. 

Meer weten? Neem contact op!
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder