Leifheit schoonmaak

Doordachte producten van Duitse kwaliteit

Leifheit schoonmaak

Zwaar werk, veel bukken, vieze handen… Voor elke uitdaging bij het huishouden heeft Leifheit een oplossing. De flexibele en doordachte schoonmaakartikelen van Leifheit zorgen dat jouw klant efficiënt en probleemloos kan schoonmaken.

Leifheit schoonmaak bij VanHuisz

Wij van VanHuisz kunnen je helpen met het selecteren van de producten die jouw klant nodig heeft. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide markt- en productkennis weten wij precies hoe we jouw schoonmaakassortiment écht succesvol maken. En is er een nieuw product of ben je nog niet bekend met Leifheit? Wij leggen het jou en je personeel graag uit! Of het nu gaat om Leifheit schoonmaak-, keuken- of droogartikelen. Dat, en ook advies op maat, is de persoonlijke service van VanHuisz.

Waarom Leifheit?

  • Goede (Duitse) kwaliteit
  • Uitstekende garantieregeling
  • Functionele ontwerpen
  • Doordachte producten

Leifheit schoonmaakartikelen van A-kwaliteit

Leifheit heeft kwalitatief hoogwaardige producten voor oppervlaktereiniging, vloeren en ramen. Leifheit heeft een ruim assortiment voor elk oppervlak, ook voor de kwetsbare plekken. Van dweilen, emmers én complete sets van beide, tot trekkers, tapijtreinigers en schoonmaakmiddel. Leifheit biedt een compleet assortiment van wat joúw klant nodig heeft.

Geen gedoe, gewoon goed geregeld

Wist je dat ook de Leifheit schoonmaakartikelen rechtstreeks vanuit de fabriek geleverd worden? Dat betekent: een snelle levering en geen gedoe met ingewikkelde garantieregelingen. Iets niet zoals het hoort? Dan regelen we dat gewoon.

Neem contact op