Leifheit schoonmaak

Doordachte producten van Duitse kwaliteit

Leifheit schoonmaak

Zwaar werk, veel bukken, vieze handen… Voor elke uitdaging bij het huishouden heeft Leifheit een oplossing. De flexibele en doordachte schoonmaakartikelen van Leifheit zorgen dat jouw klant efficiënt en probleemloos kan schoonmaken. De producten van Leifheit zijn een waardevolle toevoeging aan jouw winkel. 

Leifheit schoonmaak bij VanHuisz

Wij van VanHuisz kunnen je helpen met het selecteren van de producten die jouw klant nodig heeft. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide markt- en productkennis weten wij precies hoe we jouw schoonmaakassortiment écht succesvol maken. En is er een nieuw product of ben je nog niet bekend met Leifheit? Wij leggen het jou en je personeel graag uit! Of het nu gaat om Leifheit schoonmaak-, keuken- of droogartikelen. Dat, en ook advies op maat, is de persoonlijke service van VanHuisz.

Waarom Leifheit?

 • Goede (Duitse) kwaliteit
 • Uitstekende garantieregeling
 • Functionele ontwerpen
 • Doordachte producten

Leifheit schoonmaakartikelen van A-kwaliteit

Leifheit heeft kwalitatief hoogwaardige producten voor oppervlaktereiniging, vloeren en ramen. Leifheit heeft een ruim assortiment voor elk oppervlak, ook voor de kwetsbare plekken. Van dweilen, emmers én complete sets van beide, tot trekkers, tapijtreinigers en schoonmaakmiddel. Leifheit biedt een compleet assortiment van wat joúw klant nodig heeft.

Leifheit vloerreiniging

Als het gaat om vloerreiniging heeft Leifheit alles wat je klant nodig heeft voor het snel en grondig reinigen van elk soort vloer. Nat of droog reinigen of elektrisch. Afhankelijk van het soort vloer en de grootte van het oppervlak heeft Leifheit het juiste product. Wat voor vloerwisser heb je wanneer nodig?

 • Profi Vloerwisser: met een breedte van 42 cm geschikt voor grote oppervlakken. De wisser zwenkt en is robuust en degelijk.
 • Profi Pers: voorzien van een meerijdende emmer, waardoor je niet hoeft te bukken én je handen schoon blijven.
 • Clean Twist: met een breedte van 33 cm goed voor middelgrote oppervlakken. Door het spin mechanisme is vocht doseren mogelijk. Ook hier zijn natte handen en uitwringen verleden tijd.
 • Picobello: met een breedte van 27 cm ideaal voor kleinere oppervlakken. Ook leverbaar in 33 cm. 

Je klant kan op basis van zijn behoeften en de grootte van het oppervlak bepalen welke vloerwisser het beste bij hem past. Maar dan is er ook nog de vraag: welke overtrek is er nodig? Dit is een erg belangrijke, elk soort vloer heeft zijn eigen behoeften. 

 • Micro Duo overtrek: voor alle typen vloeren.
 • Super Soft overtrek: een minimaal vochtgehalte en daarmee ideaal voor vochtgevoelige vloeren, zoals parket en laminaat.
 • Cotton Plus overtrek: neemt veel vocht op en is daardoor perfect voor tegelvloeren.
 • Static Plus overtrek: voor het droog reinigen van gladde vloeren. De vezels houden stof en haren vast voor een grondige reiniging.

Leifheit moppen

Wij weten nog wel een goede mop! En ook wel meerdere. Wil je met je assortiment voor iedereen wat wils bieden, dan zijn moppen onmisbaar als het gaat om vloerreiniging. Moppen zijn ideaal voor het nat reinigen van grote oppervlakken. Ze zijn met name geschikt bij tegelvloeren en stenen vloeren. 

 • Classic mop viscose: geleverd inclusief steel, maar de beide onderdelen zijn ook separaat te bestellen. Deze viscose mop absorbeert water uitstekend, waardoor een kletsnatte en gladde vloer voorkomen wordt. 
 • Vervangingsmop viscose plus: heb je deze mop een de steel, dan wordt vuil nóg beter opgenomen dankzij 30% microvezelstrips als toevoeging. 
 • Classic vervangingsmop katoen: deze mop heeft een uitstekende water- en vuilopname. Dankzij de lange katoenvezels van 23 cm, is deze mop ideaal voor de grootste oppervlakken. 
 • Vervangingsmop 3 in 1: deze mop biedt een krachtige combinatie van goede absorbering van water en vuil, PowerScrub-strips bij hardnekkige vlekken en PowerPickup-strips voor een goede opname van stof en haren. 

Leifheit raamreiniging

Ook voor het reinigen van de ramen heeft jouw klant keuze uit diverse mogelijkheden. Welke kun je wanneer adviseren?

 • Inwasser en raamtrekker: aparte inwasser en raamtrekker, voor volledige en streeploze reiniging.
 • Raamwisser 3-in-1: ultiem gemak voor krachtige reiniging. Breed wisvlak en daardoor bereik je alle hoeken én de kozijnen! Draai de wisser om en droog de ramen streeploos in één beweging.

Tip: Deze raamwisser in combinatie met de telescoopsteel maakt zonnepanelen reinigen eenvoudig!

Elektrische raamreiniger

De makkelijkste manier van reinigen voor veel tijdsbesparing. Hierbij zijn er diverse opties:

 • Dry & Clean: raamzuiger voor grondige reiniging van grote en kleine oppervlakken, waaronder ook spiegels en tegels.
 • Nemo: lichtgewicht accuzuiger. Ook voor inductieplaten en douchewanden.
 • Click-system: verwisselbare opzetstukken, zoals raamwissers in allerlei maten. Ook mogelijk met accu-raamzuiger. Bovendien altijd te combineren met een passende steel.

Ieder product heeft zijn eigen voordelen. Allen hebben ze gemeen dat ze zorgen voor ultiem gemak en een grondige, streeploze reiniging van elk oppervlak!

Neem contact op
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder