Leifheit keuken

Doordachte producten van Duitse kwaliteit

Leifheit keuken

De keuken is de plek waar al het lekkers wordt bereid. Ook daar is gemak voor jouw klant een belangrijke pijler. Daarom heeft Leifheit voor het openen, bereiden én opslaan van lekkers allerlei handige keukenartikelen voor in jouw winkel. Leifheit biedt jou een compleet aanbod met een duidelijke prijsstructuur, en jouw klant ultiem gemak in de keuken dankzij doordachte producten.

Leifheit keuken mét service

Bij VanHuisz bestel je eenvoudig dát wat jouw klant nodig heeft. Opslagpotten, labels, pittenverwijderaars, trechters, keukenrolhouders, spatels en ander keukengerei… Maar ook schoonmaakartikelen en keukenproducten. De keuze is reuze en wij helpen je graag met het selecteren van de keukenartikelen die jouw klant blij maken. Dankzij onze uitgebreide product- en marktkennis kunnen wij je persoonlijk adviseren én leggen we graag de werken van de producten aan je uit. Wij leveren naast A-merkproducten ook de service die jij nodig hebt.

Leifheit thermoskannen en isoleerbekers

Alles kán bij VanHuisz. Ook als het om thermoskannen en isoleerbekers gaat. Op het gebied van thermoskannen hebben we maar liefst drie verschillende series. Allen beschikbaar in meerdere kleuren, met kannen van 1 liter. 

  • Leifheit Harmonic: deze thermoskannen houden warme dranken tot 24 uur lang warm en tot 36 uur koel. Ze zijn lekvrij en uitgerust met een moderne drukknopsluiting.
  • Leifheit Bolero: de thermoskannen van de Bolero-serie hebben hetzelfde gemak als de Harmonic, maar hebben een erg fraai, transparant design. Ze zijn eenvoudig met één hand te bedienen.
  • Leifheit Columbus: de Columbus-thermoskannen doen qua vorm denken aan het ei van Columbus. Deze klassieker is nét zo makkelijk te bedienen als de Bolero-kannen.
  • Leifheit isoleerflessen: ideaal voor onderweg. We hebben de Coco-serie met een klassiek design, die wel tegen een stootje kan. Perfect voor avonturiers. Dan hebben we ook nog de moderne en vrolijke Flip-beker, is allerlei vrolijke kleuren te bestellen. De thermosbekers en isoleerbekers van Leifheit hebben een inhoud van 350 ml tot wel 750 cl. 

Keukenartikelen die jouw klant blij maken

Leifheit heeft allerlei hulpjes voor in de keuken. Van knoflookpers en pizzasnijder tot appelsnijders en dunschillers. De spatels, openers voor blik, fles en deksels, wekkers en thermometers en meer maken het jouw klant comfortabel in de keuken. Daar wordt jouw klant blij van. Alles is doordacht ontworpen en in verschillende prijs- en kwaliteitssegmenten beschikbaar. 

Leifheit wandrollenhouders

Wat het jouw klant in het speciaal erg makkelijk maakt in de keuken, zijn de Leifheit wandrollenhouders. We hebben verschillende soorten, met allen hun eigen extra's. Van een standaard model voor het ophangen van een keukenrol en een rol aluminiumfolie, tot eentje met de mogelijkheid om ook bijvoorbeeld plasicfolie op te hangen. Of een compleet model met ook plek voor kruiden of een box voor kleine attributen. Deze rollenhouders helpen om de keuken netjes te houden en om in een handomdraai te pakken wat je nodig hebt. 

Waarom Leifheit?

  • Goede (Duitse) kwaliteit
  • Uitstekende garantieregeling
  • Functionele ontwerpen
  • Doordachte producten

Lees meer over onze groothandel keukenartikelen.

Keukenartikelen zonder gedoe

Met de keukenartikelen van Leifheit weet je zeker dat je klant naar huis gaat met een praktisch en degelijk product. Een product dat eten openen, bereiden en opslaan gemakkelijk maakt. Maar wat ook zeker is, is dat er snel geleverd kan worden en er een gemakkelijke garantieregeling is. de artikelen komen namelijk rechtstreeks vanuit de fabriek. Geen eindeloos gedoe met foto’s en bonnetjes. Gewoon snel geregeld.

Neem contact op
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder