Leifheit keuken

Doordachte producten van Duitse kwaliteit

Leifheit keuken

De keuken is de plek waar al het lekkers wordt bereid. Ook daar is gemak voor jouw klant een belangrijke pijler. Daarom heeft Leifheit voor het openen, bereiden én opslaan van lekkers allerlei handige keukenartikelen voor in jouw winkel. Leifheit biedt jou een compleet aanbod met een duidelijke prijsstructuur, en jouw klant ultiem gemak in de keuken dankzij doordachte producten.

Leifheit keuken mét service

Bij VanHuisz bestel je eenvoudig dát wat jouw klant nodig heeft. Opslagpotten, labels, pittenverwijderaars, trechters, keukenrolhouders, spatels en ander keukengerei… Maar ook schoonmaakartikelen en keukenproducten. De keuze is reuze en wij helpen je graag met het selecteren van de keukenartikelen die jouw klant blij maken. Dankzij onze uitgebreide product- en marktkennis kunnen wij je persoonlijk adviseren én leggen we graag de werken van de producten aan je uit. Wij leveren naast A-merkproducten ook de service die jij nodig hebt.

Keukenartikelen die jouw klant blij maken

Leifheit heeft allerlei hulpjes voor in de keuken. Van knoflookpers en pizzasnijder tot appelsnijders en dunschillers. Maar ook voor onderweg heeft Leifheit doordachte producten zoals drinkbekers, thermosbekers en zelfs thermoskannen. Lekvrij en in een handomdraai te openen. Daar wordt jouw klant blij van.

Waarom Leifheit?

  • Goede (Duitse) kwaliteit
  • Uitstekende garantieregeling
  • Functionele ontwerpen
  • Doordachte producten

Keukenartikelen zonder gedoe

Met de keukenartikelen van Leifheit weet je zeker dat je klant naar huis gaat met een praktisch en degelijk product. Een product dat eten openen, bereiden en opslaan gemakkelijk maakt. Maar wat ook zeker is, is dat er snel geleverd kan worden en er een gemakkelijke garantieregeling is. de artikelen komen namelijk rechtstreeks vanuit de fabriek. Geen eindeloos gedoe met foto’s en bonnetjes. Gewoon snel geregeld.

Neem contact op