Groothandel keukenartikelen

De beste A-merken voor jouw assortiment

Groothandel keukenartikelen

Wil jij als winkelier jouw klant de beste en handigste keukenartikelen aanbieden? VanHuisz is dé groothandel in keukenartikelen van A-merken. Wij zijn jouw leverancier in huishoudartikelen van merken zoals Leifheit, Fackelmann, Soehnle, Zenker en Dr. Oetker. Van keukenweegschalen en bakvormen tot pittenverwijderaars en spatels. Wij bieden een breed assortiment keukenartikelen én meer.

VanHuisz: groothandel in keukenartikelen

VanHuisz is een groothandel in keukenartikelen en huishoudproducten waar gemak en tijdsbesparing hoog in het vaandel staan. Als winkelier heb je genoeg om aandacht aan te besteden. Je winkel, klanten, personeel... Daarom hebben wij als groothandel in keukenartikelen een bestelplatform ontwikkeld dat bestellen kinderlijk eenvoudig maakt. Daarnaast denken wij met je mee over zaken zoals acties, promotie en schapindelingen.

Groothandel keukenartikelen via bestelplatform

Alle keukenartikelen in onze groothandel bestel je gemakkelijk op ons bestelplatform. Hier kun je je assortimentslijsten beheren, waardoor je de volgende keer in een handomdraai bijbestelt. En heb je meerdere filialen, dan beheer je in ons platform gemakkelijk al je adressen. Dat maakt bestellen bij onze groothandel in keukenartikelen razendsnel gepiept. 

Wij maken jouw assortiment succesvol

Profiteer mee van onze uitgebreide product- en marktkennis! Als groothandel in keukenartikelen en meer adviseren we je ook graag en denken we met je mee. We houden je op de hoogte van alle mediacampagnes van onze merken, zodat jij hier met jouw assortiment op kunt meeliften. Daarnaast bieden we je inspiratie voor seizoensgebonden acties, zoals voor de zomer, winter, maar ook voor bijvoorbeeld Pasen en Kerst. Zo maken we jouw assortiment succesvol.

Zoek je een groothandel in keukenartikelen? VanHuisz biedt je een uitgebreid assortiment met gerenommeerde A-merken. Alles is te bestellen op een gebruiksvriendelijk bestelplatform. En heb je advies of inspiratie nodig? Dan denken we graag met je mee!

Onze merken Meer weten? Neem contact op!
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder