Leifheit drogen en strijken

Doordachte producten van Duitse kwaliteit

Leifheit drogen en strijken

Meer tijd over voor wat je leuk vindt. Dat wil Leifheit jouw klant bieden met haar droog- en strijkartikelen. Frisse, schone en goed bewaarde kleding, daar zorgen de producten van Leifheit voor. Dat doet het merk met duurzame en doordachte droog- en strijkproducten. Een aanwinst voor jouw winkel.

Leifheit drogen en strijken bij VanHuisz

Van droogrekken tot droogmolens, van waslijnen tot hangers en strijkplanken. Van elke productgroep heeft Leifheit een variëteit aan artikelen. Oh het nu gaat om drogen en strijken, of om keukenartikelen of schoonmaakproducten. Welke heeft joúw klant nodig? Dat kunnen wij van VanHuisz voor je uitzoeken. We kunnen je met onze uitgebreide markt- en productkennis persoonlijk adviseren. Zo maken we samen jouw wasassortiment tot een succes.

Waarom Leifheit?

  • Goede (Duitse) kwaliteit
  • Uitstekende garantieregeling
  • Functionele ontwerpen
  • Doordachte producten

Drogen hoe jouw klant dat wil

Binnen drogen bij slecht weer, buiten drogen bij mooi weer. Aan een vaste droogmolen of een makkelijk verplaatsbare waslijn. Met de droogproducten van Leifheit is alles mogelijk. De strijkplanken zijn bovendien gemaakt om je klant ultiem gemak te bieden, bijvoorbeeld met een hoog instelbaar frame, een extra lichtgewicht strijkoppervlak en een handige extra tray met kabelhouder.

Aan alles gedacht

Als het om drogen en strijken gaat, hebben ze bij Leifheit aan alles gedacht. Ook aan de kleine dingen. Denk aan wasknijpers, strijkplankhoezen en kleerhangers. Zo kun jij jouw klant het complete plaatje bieden en kan jouw klant gemakkelijk alles vinden in jouw winkel.

Echte A-kwaliteit

Niet alleen het uitgebreide aanbod, maar ook de Duitse kwaliteit en de uitstekende garantieregeling maken Leifheit de moeite waard. De producten worden rechtstreeks uit de fabriek geleverd, wat betekent dat er snel geleverd wordt en garantiezaken snel worden afgehandeld. Zonder gedoe, snel geregeld.

Neem contact op