Leifheit drogen en strijken

Doordachte producten van Duitse kwaliteit

Leifheit drogen en strijken

Meer tijd over voor wat je leuk vindt. Dat wil Leifheit jouw klant bieden met haar droog- en strijkartikelen. Frisse, schone en goed bewaarde kleding, daar zorgen de producten van Leifheit voor. Dat doet het merk met duurzame en doordachte droog- en strijkproducten. Een aanwinst voor jouw winkel.

Leifheit drogen en strijken bij VanHuisz

Van droogrekken tot droogmolens, van waslijnen tot hangers en strijkplanken. Van elke productgroep heeft Leifheit een variëteit aan artikelen. Oh het nu gaat om drogen en strijken, of om keukenartikelen of schoonmaakproducten. Welke heeft joúw klant nodig? Dat kunnen wij van VanHuisz voor je uitzoeken. We kunnen je met onze uitgebreide markt- en productkennis persoonlijk adviseren. Zo maken we samen jouw wasassortiment tot een succes.

Waarom Leifheit?

  • Goede (Duitse) kwaliteit
  • Uitstekende garantieregeling
  • Functionele ontwerpen
  • Doordachte producten

Drogen hoe jouw klant dat wil

Binnen drogen bij slecht weer, buiten drogen bij mooi weer. Aan een vaste droogmolen of een makkelijk verplaatsbare waslijn. Met de droogproducten van Leifheit is alles mogelijk. De strijkplanken zijn bovendien gemaakt om je klant ultiem gemak te bieden, bijvoorbeeld met een hoog instelbaar frame, een extra lichtgewicht strijkoppervlak en een handige extra tray met kabelhouder.

Leifheit drogen: efficiënt en energiezuinig

Je was drogen zonder droger is een energiezuinige manier, zonder dat dat veel moeite hoeft te kosten. Maar welk product adviseer je wanneer? En hoeveel drooglengte is er nodig? De vuistregel is ongeveer een meter per persoon, maar dan hebben we het alleen nog maar over kleding.

Leifheit droogmolen

Een droogmolen is ideaal bij zonnig weer en genoeg buitenruimte. Deze zorgt voor frisse was. Leifheit heeft hiervoor de Leifheit Linomatic. Deze is gemakkelijk te openen en te sluiten dankzij het Easy-Lift-systeem. Bij het sluiten worden de waslijnen en draagarmen ingetrokken, wat zorgt dat deze schoon blijven.

Leifheit wanddroogrek

Een wanddroogrek is erg handig bij beperkte (binnen)ruimte. Leifheit heeft verschillende wanddroogrekken:

  • Leifheit Rollfix: slank ontwerp en een drooglengte van 21 meter. Gemakkelijk in te klappen en een stevig ophangsysteem.
  • Leifheit Telegant: stijlvol en ruimtebesparend. Een drooglengte van 3,6 en 7,2 meter. Gemakkelijk in te klappen.

Leifheit droogrek

Om vooral kleiner wasgoed zoals ondergoed en sokken ruimtebesparend op te hangen, heeft Leifheit handige droogrekken. Het type Pegasus en Classic. Van deze modellen zijn er ook droogtorens. Je leest de voordelen hieronder.

Leifheit droogtorens

Een droogtoren heeft meerdere lagen en gaat de hoogte in. Ideaal voor grotere huishoudens met beperkte ruimte. Leifheit droogtorens zijn er in verschillende uitvoeringen.

  • Leifheit Pegasus droogrek of droogtoren: twee uitklapbare vleugels en een houder voor kleiner wasgoed. Een drooglengte van 11 tot 20 meter en een stevige constructie.
  • Leifheit Classic droogrek of droogtoren: stevig en stabiel dankzij het x-vormige frame. Gaat lang mee en kan binnen én buitenworden gebruikt. Een drooglengte van 10 tot 20 meter. 

Was drogen is naast energiezuinig ook zeer efficiënt. Leifheit maakt het je klant bovenal erg makkelijk met doordachte producten. 

Neem contact op
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder