Groothandel droogrekken

De beste A-merken voor jouw assortiment

Groothandel droogrekken

Met een groothandel in droogrekken zoals VanHuisz weet je als winkelier zeker dat je alleen goede A-merken in je assortiment haalt. VanHuisz is dé meedenkende leverancier in huishoudartikelen voor jouw winkel. Met ons gemakkelijke bestelplatform en ontzorgende service zorgen wij dat jij het beste in huis haalt, terwijl je toch tijd overhoudt voor wat voor jou belangrijk is.

Groothandel droogrekken van A-merken

Als groothandel in droogrekken leveren wij producten van diverse A-merken. Voor droogrekken, droogtorens en droogmolens is dat het gerenommeerde merk Leifheit. Dit merk staat voor hoogwaardige Duitse kwaliteit en doordachte producten door functionele ontwerpen. In onze groothandel in droogrekken vind je zowel vertrouwde ontwerpen, als innovatieve, moderne ontwerpen. Groot en klein, voor binnen en voor buiten. 

Groothandel droogrekken voor binnen

In de winter wil jouw klant vanzelfsprekend binnen de was drogen. Tegenwoordig is energiebesparing een belangrijke pijler in elk huishouden. Daar komen de droogrekken en droogtorens uit onze groothandel om de hoek kijken. De droogproducten van Leifheit maken het jouw klant mogelijk om de was zonder droger en ruimtebesparend te drogen. Neem bijvoorbeeld de droogtorens. Deze maken het makkelijk om op een klein oppervlak een complete lading wasgoed op te hangen.

Groothandel droogrekken voor buiten

Gaat het zonnetje weer schijnen en gaan de temperaturen omhoog, dan is het natuurlijk heerlijk om de was te drogen aan de frisse buitenlucht. Daarvoor vind je in onze groothandel droogrekken en droogmolens voor buiten. Leifheit heeft een zeer breed assortiment aan droogmogelijkheden, waaronder ook inklapbare waslijnen om aan de muur te bevestigen. De droogmolens zijn voorzien van een Easy-lift systeem, waardoor ze in een handomdraai in- en uit te klappen zijn. Dat maakt het voor jouw klant net even iets gemakkelijker. 

VanHuisz als groothandel droogmolens en droogtorens

VanHuisz is, naast jouw groothandel in droogrekken, groothandel in droogmolens en groothandel in droogtorens, ook jouw meedenkende partner. Wij adviseren en inspireren je graag vanuit onze uitgebreide product- en marktkennis. Uit onze decennialange ervaring weten wij precies wat waar jouw klant behoefte aan heeft. Wij helpen je bij het indelen van je schappen, het selecteren van producten en ook bij seizoensgebonden acties. Wij houden je bovendien op de hoogte van alle relevante reclamecampagnes van Leifheit waar jij op mee kunt liften.

Bestellen bij groothandel droogmolens en droogtorens

En daar houdt onze service als groothandel in droogrekken niet op. Dankzij ons gebruiksvriendelijke bestelplatform kun je gemakkelijk bestellen, je eigen assortimentslijsten bijhouden, je adressen beheren en alle nodige details inzien. Wil je meer weten over ons bestelplatform of een account aanvragen? Neem dan contact met ons op.

Ben je dus op zoek naar een groothandel in droogrekken, dan heeft VanHuisz alles wat je zoekt. Enkel de beste huishoudproducten mét uitgebreide service. Zo zorgen we er samen voor dat jouw assortiment een succes wordt. 

Meer weten? Neem contact op! Meer over Leifheit drogen
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder