Hailo afvalbakken en afvalscheiders

Voor elke klant een passend product

Hailo afvalbakken en afvalscheiders

Wil jij als winkelier jouw klant ook het beste bieden? Het A-merk Hailo heeft allerlei handige producten voor het huishouden van jouw klant. Ze helpen bij klusjes, schoonmaken en ook bij afvalverwerking. De Hailo afvalbakken en afvalscheiders zijn er in groot, klein en alles daar tussenin. Daarnaast heeft het merk allerlei moderne kleuren, zodat de afvalbakken en afvalscheiders overal passen. In elk huis, op elk kantoor en in elke keuken. Daarnaast zijn ze gericht op maximaal behoud van de hygiëne en ultiem gemak. 

Hailo afvalbakken

De Hailo afvalbakken hebben als groot voordeel dat er hierbij écht is nagedacht over hoe de hygiëne maximaal kan worden behouden, terwijl jouw klant toch ultiem gemak ervaart. Dat gebeurt bijvoorbeeld met het gepatenteerde klemringsysteem. Een aantal van de Hailo afvalbakken is hiermee uitgerust. Deze ring voegt je klant toe nadat hij de bak heeft voorzien van een zak. Zo blijft de zak perfect op zijn plek. De ring is onzichtbaar van buiten. Daarnaast zijn veel van de afvalbakken van Hailo voorzien van een soft close systeem. Zo maakt het deksel geen lawaai wanneer dit gesloten wordt. 

Hailo afvalballen met binnenemmer en pedaal

Voor grotere keukens of werkplekken die extra hygiëne vereisen, heeft Hailo afvalbakken met binnenemmers van gegelvaniseerd metaal. Deze zijn steriel, gemakkelijk te reinigen en eenvoudig met een hengsel uit de emmer te halen. En dan zijn we nog niet klaar als het gaat om gebruiksgemak: de Hailo afvalemmers hebben ook een makkelijk pedaal waarmee de afvalbak eenvoudig vanaf de voor- of zijkant te openen is. Ook met volle handen. Overal is aan gedacht.

Hailo afvalscheiders

Het scheiden van afval is tegenwoordig eerder regel dan uitzondering. Het is beter voor het milieu en mensen en bedrijven zijn zich hier steeds meer bewust van. Afval scheiden hoeft ook zeker niet moeilijk te zijn. Helemáál niet met de Hailo afvalscheiders. De afvalscheiders werken door middel van een pedaal of een uitschuifmogelijkheid. Separate bakken maken het gemakkelijk om het afval uit elkaar te houden. De Hailo afvalscheiders zijn er met twee bakken, of met drie. Afhankelijk van hoeveel verschillende afvalsoorten jouw klant wil scheiden.

Hailo maakt het jouw klant makkelijk om afval netjes en hygiënisch te verwerken én om het te scheiden. Met de Hailo afvalbakken en afvalscheiders maak jij jouw assortiment zeker succesvol.

Meer weten? Neem contact op!