Groothandel afvalemmers

De beste afvalemmers voor ultiem gemak en maximale hygiëne

Groothandel afvalemmers

Zoek jij als winkelier naar een goede groothandel in afvalemmers? Dan ben je bij VanHuisz aan het juiste adres. Waarom? VanHuisz is een groothandel in afvalemmers, en in allerlei andere huishoudelijke artikelen, die met je meedenkt. Wij bieden een breed aanbod in diverse segmenten, zodat jij jouw gehele klantenbestand juist kunt bedienen.

Meedenkende groothandel afvalemmers

VanHuisz is als groothandel in afvalemmers jouw meedenkende leverancier. Vanuit onze uitgebreide markt- en productkennis adviseren en inspireren we je elk seizoen weer met de best producten van onze A-merken. We denken met je mee over zaken zoals je schapindeling of productselectie, maar ook over effectieve acties, passend bij het seizoen. 

Bestellen bij groothandel afvalemmers

Bestellen in onze groothandel in afvalemmers? Dat kan via ons bestelplatform. Als groothandel in afvalemmers en meer vinden wij het belangrijk dat jij als winkelier gemakkelijk en snel kunt bestellen, zodat je tijd overhoudt voor zaken die jij belangrijk vindt. Denk aan je winkel, klanten en personeel. In ons bestelplatform kun je onder meer je adressen beheren wanneer je meerdere locaties hebt, kun je je assortimentslijsten bijhouden en kun je alle nodige details inzien. 

Lees meer over ons bestelplatform.

Breed aanbod bij groothandel afvalemmers

Het aanbod in onze groothandel in afvalemmers is uitgebreid en bestaat uit A-merken. Wij leveren afvalemmers in verschillende groottes, voor verschillende doeleinden. Voor thuis, op het werk of voor professioneel gebruik. De merken waarvan wij in onze groothandel afvalemmers aanbieden, zijn Rotho en Hailo. Twee gerenommeerde A-merken, direct geleverd vanuit de fabriek.

Rotho afvalbakken

Het merk Rotho is afkomstig uit Zwitserland en staat voor duurzaamheid en Zwitsers design. Deze afvalemmers hoef je niet weg te stoppen in een hoekje, hokje of kastje, maar kun je gewoon in de keuken neerzetten. Ze ogen namelijk degelijk en passen in elk interieur. De afvalemmers van Rotho zijn voor zowel thuis als voor professioneel gebruik geschikt. 

Hailo afvalscheiders

Hailo is een A-merk uit onze groothandel in afvalemmers dat gespecialiseerd is in zowel afvalemmers als trappen en ladders. Als het om afvalemmers gaat, is kenmerkt dit merk zich door ultieme hygiëne door goede afsluiting. De afvalemmers van dit merk bieden jouw klant ultiem gemak bij het deponeren én het scheiden van afval. Afval scheiden kan in twee of drie bakken. Op die manier draagt het merk bij aan de stimulatie van duurzaam omgaan met afval. 

VanHuisz is dus jouw meedenkende leverancier wanneer je op zoek bent naar een groothandel in afvalemmers en andere huishoudartikelen. Wij denken met je mee, hebben een ruim aanbod en maken bestellen makkelijk. 

Meer weten? Neem contact op!
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder