Rotho Afvalemmers en afvalscheiders

Stijlvolle en praktische oplossingen

Rotho Afvalemmers en afvalscheiders

Een afvalemmer hoeft niet langer een doorn in het oog te zijn voor je klant én voor jouw winkel. Bij Rotho hebben ze goed nagedacht over het ontwerp van de afvalemmers en afvalscheiders. Ze hebben een onopvallend en toch mooi uiterlijk. De emmers passen in elke keuken of op elk kantoor. Rotho heeft voor zowel de kleine verbruiker als de grote de juiste oplossing.

Rotho afvalemmers voor groot gebruik

Voor de fanatieke koks en grotere verbruikers heeft Rotho professionele afvalemmers. Ze werken gemakkelijk, zodat je klant minimaal wordt onderbroken bij wat hij aan het doen is, bijvoorbeeld bij uitgebreid koken. De pedaalemmers zijn ideaal om zonder handen gemakkelijk het afval weg te gooien. Ze zijn gemaakt van materialen die zorgen voor een optimale hygiëne, dus met zo min mogelijk geurtjes door goede afsluiting. 

Rotho heeft voor biologisch afval ook passende afvalemmers. Voor het deponeren van bijvoorbeeld vlees of groenten. De compostbakken zorgen ervoor dat je klant plantaardig afval kan hergebruiken voor de tuin. Dát is duurzaam! Daarnaast zijn de professionele rolcontainers ideaal voor grotere keukens of andere ruimtes. 

Rotho afvalemmers voor thuis

Voor thuis heeft Rotho ook kleinere afvalemmers en afvalscheiders. Deze zijn ontworpen alsof ze onderdeel zijn van het interieur en hebben een handige werking. Voor wie het fijn vindt zijn er pedaalemmers, maar er zijn ook afvalemmers met een handig deksel dat je openschuift. De emmers hebben allerlei verschillende inhoudsmaten. Van een prullenbakje op het toilet tot een grote afvalemmer in de keuken.

De Albula-serie van Rotho

De Albula afvalemmers van Rotho zijn gericht op het toonbaar maken van afvalemmers. Waar velen hem altijd wegstoppen in een kast of hokje, kunnen de Albula afvalemmers gewoon zichtbaar in de keuken worden gezet. Dat werkt zoveel makkelijker. De afvalemmers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor je klant ook de mogelijkheid heeft er meerdere aan te schaffen, om ze zo als afvalscheider in te zetten. Dit wordt extra makkelijk door de meegeleverde stickers voor op het deksel. De Albula afvalemmers maken recycling mogelijk en zijn tegelijkertijd ook gemáákt van gerecycled plastic.

Voor groot én klein verbruik heeft Rotho allerlei neutrale, maar stijlvolle afvalemmers en afvalscheiders. Voor duurzaam gebruik, van duurzaam materiaal. 

Meer weten? Neem contact op!