Groothandel servies

Modern servies als toevoeging aan jouw assortiment

Groothandel servies

Zoek je als winkelier een groothandel in servies voor jouw winkel, dan ben je bij VanHuisz aan het juiste adres. Tenminste, als je graag tijdloos en modern servies in je assortiment hebt. VanHuisz is dé leverancier van huishoudelijke artikelen in Nederland. Waaronder dus servies, een waardevolle toevoeging in jouw schappen, waarmee je jouw klant zeker weten aangenaam verrast. 

Groothandel servies: VanHuisz

Als groothandel in servies (en meer) is VanHuisz jouw meedenkende leverancier. Wij leveren naast servies huishoudelijke artikelen zoals vloerreinigers, trappen, keukengerei, bakvormen en nog veel meer. Alles wat jouw klant in huis nodig heeft, en dat van diverse gerenommeerde A-merken. In elk prijssegment vind je de handigste artikelen. Als meedenkende leverancier voor winkeliers adviseren wij over zaken zoals productselectie en schapindelingen.

Ook denken wij als groothandel in servies met je mee over promoties, zoals seizoensgebonden acties. Doordat wij rechtstreeks uit de fabriek leveren, zijn zaken zoals levering en garantieregelingen snel en gemakkelijk geregeld, zonder gedoe. Zo kun jij jouw klant goed en snel van dienst zijn.

Groothandel servies van Seltmann Weiden

Wij zijn jouw groothandel is servies én meer. Op het gebied van servies hebben wij het merk Seltmann Weiden in ons assortiment. Je vindt bij ons verschillende series van het merk met alle serviesonderdelen die jouw klant nodig heeft. Seltmann Weiden staat bekend om tijdloos en stijlvol porseleinen servies. Het merk produceert op groene wijze, door middel van het 'Be Green' keurmerk. Daarbij wordt gecontroleerd volgens strenge milieu-eisen. Technologie, omgeving en gezondheid zijn daarin de pijlers. Dat maakt kiezen voor een groothandel in servies van Seltmann Weiden een verantwoorde optie.

Servies groothandel met de Beat-serie

Als groothandel in servies bieden wij verschillende series aan van het A-merk Seltmann Weiden. De eerste daarvan is de Beat-serie. Deze kenmerkt zich door trendy en uniek servies met een aquareldesign. Door de manier van het bakken van het porselein ontstaat een oneffen effect, waardoor elk stuk servies uniek is en een handgemaakt karakter ontstaat. Bij de Beat-serie van Seltmann Weiden is het mogelijk om voor een complete, matchende set te gaan, maar ook om te mixen en te matchen. 

Servies groothandel met de Lido Black Line serie

Bij onze groothandel in servies vind je ook de Lido Black Line serie van het merk. Dit moderne servies kenmerkt zich door de strakke, zwarte lijn aan de randen. Het servies krijgt zo een eigen, strakke, exclusieve uitstraling. In de serie vind je vierkante en ronde borden en daarbij ook alle andere onderdelen van het servies, zoals mokken. De Lido Black Line serie kan jouw klant dagelijks gebruiken of inzetten voor speciale geledenheden. 

Voor een servies groothandel ben je dus bij VanHuisz aan het juiste adres. Wij leveren tijdloos en stijlvol servies met een uniek design. Zo is het servies van onze groothandel een waardevolle toevoeging voor jouw klant. 

Meer over Seltmann Weiden Meer weten? Neem contact op
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder