Seltmann Lido Black Line

Een ontspannen sfeer aan tafel

Seltmann Lido Black Line

Tijdloos en elegant tafelen. Dat doet jouw klant met de Seltmann Lido Black Line serie. Waar de Seltmann Beat serie een wat meer speelse uitstraling heeft met vrolijke kleuren, geeft de Lido Black Line serie juist rust en een ontspannen sfeer. Deze serie kenmerkt zich door de, zoals de naam ook aangeeft, zwarte lijnen om de randen.

Seltmann Lido Black Line is neutraal

De Seltmann Lido Black Line serie heeft als groot voordeel dat de kleuren zeer neutraal zijn. Ze passen in elke eethoek of keuken. Op elke tafel. Alles wat jouw klant nodig heeft, is te vinden in de Lido Black Line collectie. Borden, kleine bordjes, soepkommen, theepotten, kopjes... Zo maak je jouw assortiment helemaal compleet. Dankzij het slagvast poselein zijn alle onderdelen robuust en stevig. Zo gaan ze lang mee.

Ontspannen tafelen met de Seltmann Lido Black Line serie

De Seltmann Lido Black Line serie is er om ontspannen samen te tafelen. Of dat nu dagelijks tijdens het avondeten is of tijdens feestelijkheden zoals Kerst of Pasen. Het robuuste servies van Seltmann Weiden geeft een ontspannen sfeer en even een echt vakantiegevoel. 

Seltmann Weiden

Seltmann Weiden is van oudsher een porseleinfabrikant. Het merk houdt rekening met alle belangrijke milieu- en gezondheidsaspecten. Seltmann gaat met de tijd mee als het gaat om al deze punten. Zo gebruikt het merk bijvoorbeeld natuurlijke mineralen in haar materiaal, zonder chemische toevoegingen. 

Wie houdt van een rustige, robuuste uitstraling zal dus zeker weten erg blij zijn met het servies van de Seltmann Lido Black Line serie. Het geeft een luxe uitstraling én is van hoogwaardige kwaliteit. Allemaal aspecten waar jouw klant vrolijk van wordt. 

Meer weten? Neem contact op!
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder