Dr. Oetker bakvormen

Hoogwaardige kwaliteit, rechtstreeks uit Duitsland

Dr. Oetker bakvormen

Dr. Oetker bakvormen

Wie als winkelier op zoek is naar Dr. Oetker bakvormen, zit goed bij VanHuisz. Dr. Oetker heeft een mooie variatie aan bakvormen (én bakhulpjes) van hoogwaardige Dutise kwaliteit. Daarnaast lift je mee op de bekendheid van het merk.

Dr. Oetker bakvormen bij VanHuisz

Wij van VanHuisz zijn gespecialiseerd in huishoudproducten en -merken, waaronder Dr. Oetker bakvormen. Maar ook bijvoorbeeld schoonmaakproducten en opbergboxen van gerenommeerde merken. Bij ons bestel je eenvoudig, maar we denken ook met je mee. Bijvoorbeeld over je schapindeling, promotiemateriaal en acties per seizoen. 

Diversiteit aan Dr. Oetker bakvormen

Dr. Oetker bakvormen zijn er in allerlei versies, voor grote en kleine taarten en cakes. Vaatwasser- en temperatuurbestendig en gebruiksvriendelijk. Van losse bakvormen tot complete sets, voor taart alsook voor brood. De bakvormen zijn ontworpen in samenwerking met Duitse bakexperts en gemaakt in de fabriek van het A-merk Zenker. Om die redenen kunnen ze bij Dr. Oetker garanderen dat de bakvormen van hoogwaardige kwaliteit zijn.

Meer over onze groothandel bakvormen.

Waarom Dr. Oetker bakvormen?

  • Hoogwaardige Duitse kwaliteit
  • Uitgebreid getest
  • Continue innovatie

Creativiteit en innovatie

Met haar bakvormen staat Dr. Oetker voor bakplezier, creativiteit en innovatie. Het merk is constant in ontwikkeling en houdt zich bezig met het continu innoveren en verbeteren van haar bakvormen.

Een écht waardevolle toevoeging in de keuken van jouw klant, dat is zeker. De Dr. Oetker bakvormen zijn namelijk uitgebreid getest onder omstandigheden zoals ze bij jouw klant thuis zijn. Want kwaliteit is het beste recept!

Meer over Dr. Oetker Meer weten? Neem contact op
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder