Rotho keukenartikelen

Handigheden voor het maken, opslaan en meenemen van etenswaren

Rotho keukenartikelen

Wil jij als winkelier een aanvulling aan jouw huishoud assortiment waar je écht veel aan hebt? Het Zwitserse merk Rotho kenmerkt zich door het mooie en doordachte Zwiterse design van haar producten. Dat geldt ook voor de keukenartikelen van het A-merk. Rotho maakt allerlei handige artikelen voor het bereiden, opslaan én meenemen van etenswaren. 

Bereiden met Rotho keukenartikelen

Bij het koken en bakken helpt Rotho jouw klant om gemakkelijk de lekkerste gerechten of snacks op te dienen. Voor in de keuken heeft het merk bijvoorbeeld handige groentesnijders, snijplanken, maatbekers, citruspersen en vergieten. Soms wil je klant ook wat extra's. Dat kan ook bij Rotho. Zo heeft het merk bijvoorbeeld ook maatbekers gecombineerd met een citruspers, of een kan die zelf mixt. Aan alles is gedacht. 

Rotho keukenartikelen voor opslag

Opslag is toch wel het onderdeel waar Rotho écht in uitblinkt. Voor het opslaan van al het lekkers wat je klant heeft bereid, heeft Rotho handige vershoudbakken. Van eenvoudige bakjes met deksel tot stapelbare of luchtdoorlatende bakken, geschikt voor de vriezer. En ook voor het netjes opslaan van deegwaren zoals pasta, voor rijst of voor broodbeleg zoals hagelslag, heeft Rotho beschermende, neutrale opslagbakken en -kannen. Zo hoeft jouw klant geen voedsel te verspillen en heeft hij altijd wat achter de hand.

Rotho keukenartikelen To Go

We zijn tegenwoordig veel onderweg. Naar school, naar het werk, op pad... Het is daarom belangrijk voor jouw klant om genoeg spullen te hebben om brood en ander eten makkelijk mee te nemen en onderweg vers te houden. Voor het hele gezin. Van broodtrommels tot appelbakjes, Rotho heeft het. 

Lees meer over onze groothandel keukenartikelen.

Aan keukenartikelen én opslagmogelijkheden is er bij Rotho voor ieder wat wils. Voor het bereiden, opslaan en meenemen van grote en kleine maaltijden en tussendoortjes. 

Ook samenwerken? Neem contact op!
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder